reklama
Śmieszne dla mnie to jest, przecież USG może pokazywać nam złą wagę dziecka, to są orientacyjne pomiary!!! Po za tym dzieci różnie przybierają na wadze.
Tlumaczylam dziewczynie ,ze to ,ze wedlug usg jest wiekszy nie znaczy ,ze ma rozwinete plucka itp,i ze wiek ciązowy i tak sie nie zmienia,i liczy sie od ostatniej mięsiaczki.Ale nie szlo jej przetlumaczyć.Poza tym lekarz tez czlowiek i pomiary sa tylko oreintacyjne
W 33 tc latala po schodach itp.
A co do maskary to ja używam z Eveline ogolnie polecam ta firmę są tani i mają dobre produkty.
Kurde, jakiś robal mi lata po pokoju i mam dylemat: brzydzę się robali i mam ochotę go potraktować kapciem, ale z drugiej strony to pierwszy robal w tym roku i mi szkoda
Milkshake, bywa:-) Ja używam już drugiego opakowania i jestem zadowolona
Milkshake, bywa:-) Ja używam już drugiego opakowania i jestem zadowolona
a jak ktoś nie chce tej położnej to musi to jakoś zgłaszać przy rejestracji dziecka w przychodni
tylko, że patronaż chyba jest obowiązkowy
zresztą położna przychodzi, żeby pomóc, dać wskazówki, sprawdzić, jak rozwija się dziecko
czemu nie chcesz
Edit: ok, już przeczytałam odpowiedź
Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzo A ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?
;-) dziekuje no nie wiem po co..tak jakos ładniej jestem fanka perfum , dobrych podkładów i rózy do policzkó..no i pomadek w stonowanym kolorze a na reszcie to sie w ogóle nie znam :-) paznokci nigdy nie malowalam:-)adelina ale ty masz rzęsy jak wachlarze (twój synek zresztą też) - po co ci tusz ;-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
O ja to muszę się wybrać do jakiejś drogerii nie kupiłam sobie żadnego kosmetyku od chyba 3-4 miesięcy Tylko wszystko dla dzidziusia kupowałam :-) A byliśmy wczoraj z M na zakupach w rossmanie i kupiliśmy małej 1szą herbatkę z kopru włoskiego z Hipp'a, małej tak smakuje, że ciągle by piła ją ;-)
nom to chyba obowiązkowe jest
pamiętam, że moja to wypełniała taką "ankiete" jakie warunki ma dziecko (czy ma swój kącik). Nie wiem po co im to no ale musiała coś wpisać...
mi też zdjęła szwy po CC i zobaczyła pępuszek Olka - czy go dobrze pielęgnuje. Byłam spokojniejsza po jej wizycie.
pamiętam, że moja to wypełniała taką "ankiete" jakie warunki ma dziecko (czy ma swój kącik). Nie wiem po co im to no ale musiała coś wpisać...
mi też zdjęła szwy po CC i zobaczyła pępuszek Olka - czy go dobrze pielęgnuje. Byłam spokojniejsza po jej wizycie.
reklama
Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzo A ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?
ale o co ci chodzi teraz? ze nieuwaznie czytamy twoje posty? no ja przeczytalam zdaje mi sie ze zrozumieniem i napisalam co na ten temat sadze. wez wyluzuj kamikaa naprawde..przez te twoje nerwy naprawde widzisz i na forum zaczniesz sie kłócic..wyluzuj..i juz. raz piszesz ze ufasz lekarzowi , raz ze jest imbecylem..raz tak raz siak..staramy sie pomoc jak mozemy.