xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, a jak to z tym masowaniem brodawek?? Poważnie to pomaga?? he he. I ile to czasu trzeba? ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie nie chyba że rozwarcie będzie postępować bo z rozwarciem powyżej 6 7 palców nie da rady chodzić,a jak będzie to zobaczymyjustyna a ponawiam pytanie:
1 marca chca ci juz wywolywac????
Ja po ginie.Dostałam receptę na "Dopegyt" na ciśnienie...mam robić pomiar 3,4 x dziennie, w razie skoku powyżej 150,160 na 90 lub więcej jechać na IP kurcze całą ciążę miałam idealne ciśnienie a na sam koniec mi się spiep....ło koszmar jakiś. Kopiec kreta już się chłodzi w lodówce a zaraz będe piec kulebiaka,i już nic mi się nie chce...koniec na dziś
nooooooooooooooooo u mnie cieplusio!! 9 stopni dzisiaj byłoczarnuszka u ciebie ciepło ? u mnie w zimno i śnieg padał dziś ,nie wspomnę o tym jak wiało brrr
tak ja tez mam takie kłucia..i pamietam ze jak kiedys na samym poczatku jak zaczelam miesiaczkowac to wsadzilam sobie zle tampona i tak wlasnie mnie kuło.ale macie te kłócia w podbrzuszu ale na samiutkim dole????
kotek aż do skutku!! normalnie sobie je w dwa palce i jazda )Kochane, a jak to z tym masowaniem brodawek?? Poważnie to pomaga?? he he. I ile to czasu trzeba? ;D
nooooooooooooooooo u mnie cieplusio!! 9 stopni dzisiaj było
tak ja tez mam takie kłucia..i pamietam ze jak kiedys na samym poczatku jak zaczelam miesiaczkowac to wsadzilam sobie zle tampona i tak wlasnie mnie kuło.
kotek aż do skutku!! normalnie sobie je w dwa palce i jazda )
Pewnie nie chyba że rozwarcie będzie postępować bo z rozwarciem powyżej 6 7 palców nie da rady chodzić,a jak będzie to zobaczymy