adelina to faktycznie nie ciekawie odnośnie tego marzenia...no ale pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny
no więc własnie tak to sobie Gosia tlumacze bo co mi zostalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
adelina to faktycznie nie ciekawie odnośnie tego marzenia...no ale pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny
prawda? ja to malo z krzesla nie spadlam jak mi to powiedziala.
moze dla osob z boku to bylo komiczne, ale ja uwazam ze bylo straszne. No kurcze odpychac kobiete w zaawansowanej ciazy, bo jakiejs starej prukwie sie spieszy?
a co na to panie w laboratorium? zareagowaly?
dobra, ide sie wziac za ciasto i obiada :-)
Wg mnie tak jest jak najbardziej oka jak często kąpiecie maluszki swoje??
bo znów każdy mówi co innego...
ja codziennie przemywam Olci buźkę, szyjkę, rączki, pupę wodą zwykłą, bo mi powiedzieli, żeby kapać 2 razy na tydzień albo i raz...
więc nie wiem??
Mnie na szczeście cycki nie swedzą ale o brzuszku wole nie mówić normalnie masakra, ręce aż mi opadają. Bartek sie śmieje ze mnie bo nie chce Mu brzuszka pokazywać, ale mówie wam dziewczyny tak sie wstydze tych okropnych pręgów :-/o kurcze jak mnie cycki swędzą tak od kilku dni a dziś to masakra, moze będą nowe rozstępy
Mnie na szczeście cycki nie swedzą ale o brzuszku wole nie mówić normalnie masakra, ręce aż mi opadają. Bartek sie śmieje ze mnie bo nie chce Mu brzuszka pokazywać, ale mówie wam dziewczyny tak sie wstydze tych okropnych pręgów :-/