Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziewczynki. Ja tez mam plan zrzucić ale 40 kg !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki. Ja tez mam plan zrzucić ale 40 kg !!
Mcgosia ty czrownico. Dużo sie nie pomyliłaś Prosze o wróżbę dla mnieale jajcaaaaaaaaaaa....koza urodziła hahahahaha
Dziewczyny ciągnijcie te pliki z rapida. Kupcie sobie konto PREMIUM na rapidshare na Allegro. Zainstalujcie z netu proram do ściągania jeszcze Dawnoload Menager. Podobno rewelacja
Ja już przytyłam 25!!! Mnie chyba nikt nie pobije w planach zrzucić to co przytyłam plus 5 kg I wiem, że się udaja mam zamiar ważyć mniej niż przed ciążą - więc chcę zrzucić 30kilo (22kg przybyło mi w ciąży)
mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy juz skurcze - jak je odczuwacie? bo zaczal mi twardniec brzuch dosc regularnie i zaczelam patrzec na zegarek to mam juz 5-ty skurcz co 9 min i nie wiem czy sie mam denerwowac