reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
przy oglądaniu bez ściągnięcia odcinek jest krótki, ja ściągnęłam - zaczynam oglądać, ma długość 2 godziny i 31 minut i jest wszystko kąpiele, ubieranie itp. ciekawie się zapowiada

Dziewczyny, to może ściągnijcie sobie to z linków, które podała króliczątko, bo na chomiku są jakieś limity.
Film jest świetny i właśnie dlatego chciałam sobie poczytać książkę.
I macie rację - te maluchy u niego cały czas śpią. Oby Kubek tak spał:-)

Dziewczyny ciągnijcie te pliki z rapida. Kupcie sobie konto PREMIUM na rapidshare na Allegro. Zainstalujcie z netu proram do ściągania jeszcze Dawnoload Menager. Podobno rewelacja:tak:

No nie moge!!!
Zostawic Was same na chwile!!!

Mirosia - ale mnie zaskoczylas :szok::szok::szok: Gratulacje!!!
No Koza, to sie uwinelas!!! :-D:-D:-D Rowniez gratki!!!

Ja juz po ginie, wymaz pobrany, ciekawe czy juz wszystko ok bedzie.
Szyjka mi sie skrocila, ale rozwarcia nie ma i wszystko jest dobrze :-)
I powiedziala, ze ciezko wyczuc kiedy moge urodzic :sorry:
Wiec czekamy :-)
Zmykam Was nadrobic ;-)

Chyba do konca lutego to wszystkie Marcoweczki urodza :szok:

mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy juz skurcze - jak je odczuwacie? bo zaczal mi twardniec brzuch dosc regularnie i zaczelam patrzec na zegarek to mam juz 5-ty skurcz co 9 min i nie wiem czy sie mam denerwowac :)

Dziewczyny ciągnijcie te pliki z rapida. Kupcie sobie konto PREMIUM na rapidshare na Allegro. Zainstalujcie z netu proram do ściągania jeszcze Dawnoload Menager. Podobno rewelacja:tak:

lepszy jest jdownloader, bo download manager oszukuje na transferze.
a konto na allegro tez polecam, takie na 24h sobie kupcie, to grosze kosztuje

reklama
ja mam zamiar ważyć mniej niż przed ciążą - więc chcę zrzucić 30kilo (22kg przybyło mi w ciąży):sorry::sorry::sorry:
Ja już przytyłam 25!!! Mnie chyba nikt nie pobije w planach zrzucić to co przytyłam plus 5 kg :tak::-D I wiem, że się uda:-p
mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy juz skurcze - jak je odczuwacie? bo zaczal mi twardniec brzuch dosc regularnie i zaczelam patrzec na zegarek to mam juz 5-ty skurcz co 9 min i nie wiem czy sie mam denerwowac :)

Skurcze to jest chwilowe ściskanie w dole brzucha, po krótkim czasie puszczają, podobne jak na miesiączkę, bardziej kujące, przy skurczach twardnieje brzuszek. Możesz wziąć ciepłą kąpiel jeśli nie przejdą znaczy, że to mogą być te właściwe skurczyki.

Wiadomość od mirosi na odpowiednim wątku :)

Do góry