reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O ludzie jak dobrzez ze Was mam. A juz myślalam ze ze mną cos nie tak. Od dwóch dni chodze taka podminowana ze bez noża nie podchodz.Córa doprowadza mnie co chwilę do białej gorączki tym swoim "mamo!". Mamo to mamo tamto, zwariowac można. A ja jak słoń się ruszam, nogi mam tak popuchnięte ze jak idę to czuję ze mi woda chlupocze, jakbym pomiędzy kośćmi a skóra miała litry wody. Wszytsko mnie denerwuje na maksa, kryzce na wszytskicj dookoła a rozpłakać sie teraz to moment:eek:

Moje skurcze z którymi od początku lutego walczyłam no-spą teraz ucichły całkowicie-zupełnie bez sensu bo jutro kończę 37 tydzień więć mogłabym już się sypać i mieć brzuchol z głowy.Echhhh..cięzko mi jakoś.

Super fiołkowa ze udał ci sie taki zakup. a ta płyta to jaki ma tytuł? Może ja tez sobie ściagnę?

Tak myślęz ze może jutro "ubiorę" juz łóżeczko, chociaż nie wiem czy się pościelka nie zakurzy do 9 marca. W końcu to jeszcze 2 tygodnie. Jak myślicie? Z drugiej strony jkaby mnie nagle chwyciło przed tym terminem to nie wiem czy mąż będzie wiedział jaki komplet założyć i czy w ogóle o tym pomyśli... W końcu jeszcze Julę bedzie miał na głowie....

Wiecie mnie też moja córa coś wkurza. Nie wiem ale teraz wogóle nie chce mi się z nią bawić:confused2: A ona już drugi tydzień będzie ze mną w domu z powodu tej ospy.I tak dopóki mój nie wróci z pracy to musze jej czas organizować. Ech no a babcia jedna daleko a druga z tych aktywnych:no: co nie lubią z wniuczkami czasu spędzać. Moja ma mnóstwo zabawek ale zadne jej coś nieciekawią. A naprawdę ma przeróżne zabawki i baardzo drogie bo sporo dostaje w prezencie. Ale ona tylko mama i mama.

reklama
Co do ubierania łóżeczka- ja już łądnie wszystko przyszykowałam i aby się nie zakurzyło, całość przykryłam kocem. Także jak wrócimy z młodym, wystarczy tylko zdjąć koc i wszystko już gotowe :)

Tez mam nerwa od dwóch dni. Królują u nas ciche dni, nawet spacer wspolny był milczący. Mojemu też się udziela moja nerwowość, bo jak starał się być cierpliwy tak teraz już nine wytrzymuje.
Też mam już dosyć tego bolącego brzucha, kręgosłupa ociężałości i niezdarności.
A to, że jestem aseksualna to, niestety widzę, bo ja chcę, a on nie :wściekła/y:

Co do ubierania łóżeczka- ja już łądnie wszystko przyszykowałam i aby się nie zakurzyło, całość przykryłam kocem. Także jak wrócimy z młodym, wystarczy tylko zdjąć koc i wszystko już gotowe :)

Tez mam nerwa od dwóch dni. Królują u nas ciche dni, nawet spacer wspolny był milczący. Mojemu też się udziela moja nerwowość, bo jak starał się być cierpliwy tak teraz już nine wytrzymuje.
A to, że jestem aseksualna to, niestety widzę, bo ja chcę, a on nie :wściekła/y:
Ja też powoli myślę nad łóżeczkiem. Ale teoretycznie do 28 marca to mam kupę czasu...
Rozumiem Wasze złe humory. Mnie też wszystko boli, w ogóle czuję się jakbym się rozpadała od pasa w dół. No i jęczę mojemu M... Wiem, że on pewnie już nie może, ale dzielnie to znosi, tzn nic nie mówi. I czasem mnie to wkurza, że zamiast mnie pocieszyć, to nic nie mówi, a z drugiej strony wiem, że ja mu tak jęczę prawie od początku ciąży, to co biedak ma mówić?

:no::no: U mnie to ja nie moge sie przełamać. Kazde podejscie kończy się źle:confused2::confused2: Bo ja mysle o tym że ze mnie wielka krowa a nie obiekt porządania. W sumie to przytyłam tylko 9 kg aleja zawsze taka sprawna i ruchliwa a teraz ociężała i brzydka grubasica.

:no::no: U mnie to ja nie moge sie przełamać. Kazde podejscie kończy się źle:confused2::confused2: Bo ja mysle o tym że ze mnie wielka krowa a nie obiekt porządania. W sumie to przytyłam tylko 9 kg aleja zawsze taka sprawna i ruchliwa a teraz ociężała i brzydka grubasica.

A u mnie nie dość,że dobijam 20+ to jeszcze ten celulit wylewający się zewsząd, ramiona jakieś takie potężne się zrobiły (zawsze byłam chuda, a w ciągu roku z 55 przytyłam do 80 kg:szok:) Ech, mam nadzieję ze szybko je zrzucę.
Boshe, jak tak patrzę "naocznie", na to co napisałam, to się załamuję... Chcę być znowu szczupła...

A u mnie nie dość,że dobijam 20+ to jeszcze ten celulit wylewający się zewsząd, ramiona jakieś takie potężne się zrobiły (zawsze byłam chuda, a w ciągu roku z 55 przytyłam do 80 kg:szok:) Ech, mam nadzieję ze szybko je zrzucę.
Boshe, jak tak patrzę "naocznie", na to co napisałam, to się załamuję... Chcę być znowu szczupła...
Ja tak w 1 ciąży przytyłam i szybko zrzuciłam. Niezły był ze mnie hipcio.

reklama
Wow, obejrzałam "o obrotach malenkich ciał"-bomba!!!!!!! Ten Zawitkowski faktycznie ładnie wszytsko pokazuje. Fiołkowa a jak obejrzec inne odcinki? Bo z tego linka co podałaś to w kólko ten sam się otwiera

Do góry