reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Rozwarcie na jeden palec - zawsze mnie to śmieszyło - chyba zależy jak grube palce ma gin;-). Ja przy Filipku z rozwarciem na jeden pale dłuuugo chodziłam, ale myslałam że to centymetr:-p. Co wizyta to mi lekarka mówiła, no jeszcze tydzień góra - i tak przez miesiąc, a w końcu mi wywoływali. :sorry:
:-):-):-):-)

MoniaZuber miała termin na 13 marca.. kurdę.. zaczynam się stresowac:-D

reklama
Monia 16 tego wieczorem wklejała zdjęcia do galerii brzuszków, może miała przeczucie i robiła ostatnie foty w dwupaku. Myślę, że z marszu pojechała. My w poniedziałki mamy szkołę rodzenia,tzn. teraz to ja już tylko mam hihi.

dokładnie to samo sobie pomyślałam :-) Ja mam termin na 25.03 więc większość z Was będzie już ze swoimi Maleństwami w domku kiedy ja będę walczyć :-)

no to nieźle, kolejna rozpakowana:-p Monia miała termin dzień wczesniej ode mnie, Marti z tego samego terminu co ja.. kurcze mam nadzieję, że ja się nie rozpakuję wcześniej:szok:

śliczne dzieciaczki... jeju jakie one już "duże" :laugh2:

a moniazuber wklejała ostatnio zdjęcia, to brzusio wysoko miała... ojej ale to idzie...:eek:

Nio prosze ale Moniazauber zrobiłas to cichaczem i Zosia jest już po drugiej stronie brzuszka :tak:

Ja mam na dzisiaj dość wziełam się za prasowanko, uprasowałam pieluszki tetrowe i padam :sorry: reszta jutro, bo jakoś mam wolne obroty przy prasowaniu :tak:
Mała dziwnie się napina, coś mnie brzuszek w dole szczyka więc chyba pójde się położyć :tak: spokojnej nocki dziewczynki, do jutra ;-)

Witam! ja tylko na momencik...padam na twarz!
Małysz ma srebro-hurraaaa!
Dziewczynki coraz mnie tych właściwych marcóweczek...teraz to część lutowo marcówek:-D!

Hej dziewczyny,wlasnie wrocilismy.
I:

16 lutego 2010 o godzinie 17:55 urodzil sie Maksymilian Jan przez CC z waga 3,580 i 48 cm wzrostu i 10pkt Apgar.

Szczegoly napisze kiedy indziej na odpowiednim watku.Wczoraj wrocilismy ale musielismy sie nacieszyc wszyscy w domciu.W szpitalu bylam niecale 4 dni teraz musze was nadrobic ale to chyba na raty.
Widzialam juz ze Sylusia urodzila i Ionka Dla nich gratulacje.

KOchana wielkie gratulację--udało się!!!I termin miałyśmy na tego samego dnia marca :-D!

dziewczyny, wybaczcie, ale nie mam pojęcia, o czym teraz piszecie, zupełnie nie jestem w temacie forum ;)

zaraz karmienie :)
dopiero dzis dostałam pokarmu w cyckach i jak to boooooooooliiiiiiiiiii :(
bedę odciągać i dawać z butli.
Ja miałam też kryzys....już myślałam że będę miała zapalenie!! A jak mnie pogryzła...myślałam że przy 2 dzidziolu będzie łatwiejszy początek ...pomyliłam się! Laktator poszedł w ruch ale jest lepiej:tak:!

Hello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie:tak:
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku:tak:
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest:tak:
Gratulację kochana!

Śliczna córeczka :) Kochana fajnie opisałaś swoją historię z porodu, ja się jeszcze bardziej boję!! Ale pociesza mnie to, że poszło Ci szybciej z drugim dzieciątkiem :)
Dziękuję! Ale prawda jest że przy 2 jest łatwiej! Jeśłi jednak ktośmi powie że poród to taki cud to niech się :crazy:...to same narodziny sa cudem a reszta do bani!!!;-)

reklama
kolejna mamuska!!

o jak fajnie...:-):-):-)

i kolejna z pozniejszym terminem ode mnie;-)

ja pokibicowalam, zjadlam pizze, wypilam lecha free i zmykam do lozeczka...

do jutra:-)

Do góry