reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
lekarz stwierdził ze jak w 38 tyg nie bedzie odwrócona to juz małe szanse ale poki co mam taki problem z hemoridami ze sikanie boli a co dopieroporód wiec moze dziecie wie co robic
Kochana idz do apteki i zapytaj o czopki dla kobiet w ciazy. Mi kiedys tesciowa przyslala i tam nie bylo przeciwwskazan do stosowania :tak:

A slyszalyscie o zabiegu odwracania dziecka przez lekarza? Ponoc rozne opinie o tym sa...

A ja zabije tych idiotow sasiadow - znowu muza napier***!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe jak Alex sie urodzi i bede go chciala np. na balkon wystawic na drzemke, a oni beda tak grac :angry:

A stado sloni z pietra wyzej okazalo sie stadem sloni z boku (te sciany tak dziwnie niosa huki). I to dziecko dzis rano zaczelo znowu walic mlotkiem w podloge, a przy kaflach to niesie jak jasna cholera! Ja myslalam, ze zawalu w lozku dostane, zerwalam sie na rowne nogi, brzuch stwardnial, koszmar!!!
Wiec im zapodalam jeden kawalek |Eminema na full i cisza :-D Ja sie staram nikomu nie zatruwac zycia i chce miec swiety spokoj!!! Ale w tym bloku naprawde mieszkaja takie buraki, ze rece opadaja :no:

Oj podziwiam. Ja sobie nie wyobrażam rodzić bez ZZO. Wybrałam szpital w którym nie ma z tym problemu i mam nadzieję że je dostanę. Gdyby nie świadomość, że mi ulżą w bólu to bym chyba już teraz spać po nocach nie mogła z obawy przed porodem, a tak jestem spokojniejsza:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry