Sód i potas mi zrobili jak puchłam i ciśnienie miałam wysokie
To akurat by się zgadzało bo i puchnę sobie i dostaje ciśnienia na widok tych wszystkich lekarzy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sód i potas mi zrobili jak puchłam i ciśnienie miałam wysokie
a propo badań to ja jeszcze mam zrobić krzepnięcie krwi, sód i potas. nie wiem o co w tym chodzi. No i nie zauważyłam albo przegapiłam żeby i któraś z Was miała je zlecone do zrobienia
A ja właśnie skończyłam sprzątać. Ale mnie wzięło. Powycierałam wszystkie książki z kurzu, powywalałam stare gazety itp i zrobiło się więcej miejsca na rzeczy dla Kubolka.
Jeszcze tylko muszę kiedyś zabrać się w końcu za pranie ubranek. Ale teraz to już poczekam, aż przyjdzie paczka ubranek, które kupiłam na allegro i wszystko popiorę razem.
Co do kopania, to potwierdzam - na dole gmerają rączki, a na górze wybrzusza się pupa Ja nie raz się budzę rano z taką bulwą pod żebrami
To prawda A jaka twarda;-)U mnie tak samo....choć ta pupa wędruje sobie przez połowę brzucha
Jeśli chodzi HIV, to u nas proponują, ale nie ma obowiązku.
Układ krzepnięcia i elektrolity (sód i potas) sa potrzebne do znieczulenia w razie czego.