reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Brzuszki:-) Ja od 6 rano na nogach...spać nie mogłam ale ogólnie wyspana jestem bo wcześnie się wczoraj w łóżku znalazłam.Ja już byłam dzisiaj u teściowej i na zakupach...pączków zjadłam już 5,więc jak narazie to chyba najwięcej z was:szok::-Dmasakra...mam brzuszek bez dna:-D na obiad fileciki w kozuszkach,ziemniaczki z koperkiem i surówka colesław:tak:

reklama
hej

ja dzis bylam u gina, no i jeszcze nie urodze szybko bo wszystko pozamykane:-(, chociaz gin powiedzial ze teraz to w sumie nie znamy juz dnia i godziny ;-)

odebralam wyniki posiewu i jakies ustrojstwo mi wyszlo, no ale juz mam takiego farta, chociaz zdaniem gina to nie grozne ale trzeba przeleczyc do porodu, tak czytam w necie ( wiem ze nie powinnam bo tu glupoty wypisuja ) , no ale chyba naprawde to jakies malogrozne ustrojstwo cale szczescie, tak czy siak dobrze ze mialam ten posiew

ccaroline85 pisalas o lapaniu siuskow Syna tak ( chyba ze cos zle przeczytalam to sory ;-)) , moje kolezanki maja taki sposob ze dziecko stawiaja do wanny albo do miski z ciepla woda i wtedy dziecko od razu sika i siuski do pojemnika lapia, ja nigdy nie robilam Bartkowi badania moczu ale moj Syn wlozony do wanny z ciepla woda pierwsze co robi to siku wiec pewnie by sie tak udalo te siuski zlapac.

u nas tez rachunki za gaz niekiepskie, w domu mamy tak ok 19-20 stopni, no i mamy ogrzewnie kominkowe rozprowadzone do 2 pokoi na gorze i lazience wiec palimy sobie tez w kominku , ale tak czy siak cieplo jakos wyjatkowo nie jest, smiejemy sie tylko ze jak rachunki przyjda to od razu mam sie goraco zrobi ;-) teraz dostalismy 1500 za 2 miesiace

mag349 ja to zupelnie odwrotnie mam od poczatku ciazy zawsze cisnienie 70\110
Mam znajoma co miala takie wysoki i musiala miec cc.....mam nadzieje, ze u ciebie sie unormuje z tym bialkiem;-)nic sie nie stresuj bedzie oki....
Kurcze ja tez teraz ta infekcja jak to sie mowi w ciazy jak nie urok to sraczka .....wieczny stres

U mnie z białkiem to akurat była pomyłka, już mi wystarczy to ciśnienie, puchnięcie i obrzęki. A cc i tak będe miała, więc jakoś w ogóle mnie to nie stresuje.

Ja nie moge z tym moim Synem :) Polozyl sobie dwie takie deseczki na podlodze , zalozyl okulry przeciwsloneczne i krzyczy ze jezdzi na nartach haha
ja nie wiem skad 2 latek ma takie pomysly :-)

Ja nie moge z tym moim Synem :) Polozyl sobie dwie takie deseczki na podlodze , zalozyl okulry przeciwsloneczne i krzyczy ze jezdzi na nartach haha
ja nie wiem skad 2 latek ma takie pomysly :-)

dokładnie jak moja siostra jak była mniejsza :D śmieszne są dzieciaki :D

dziewczyny, jaki puls macie w ciąży? Bo ja dziś 98 i troche mnie to zaniepokoiło bo zazwyczaj było jakieś 83.

picie nie pomaga w ilości wód płodowych. Ja piję ze 4 litry dziennie i mam bardzo mało.
przy Filipku też dużo piłam i miałam sporo. Jak dla mnie to jedo z drugim nie ma nic wspólnego:no:

dokładnie jak moja siostra jak była mniejsza :D śmieszne są dzieciaki :D

dziewczyny, jaki puls macie w ciąży? Bo ja dziś 98 i troche mnie to zaniepokoiło bo zazwyczaj było jakieś 83.

Ja mam ciągle podwyższony puls odkąd jestem w ciaży, właśnie w granicach 80-95. Ale to podobno normalne w ciaży bo orgaizm pracuje na podwyższonych obrotach.

reklama
Ja już po pączku:) Ale był niedobry, z lukrem i pełno różanego nadzienia, miałąm robić te forumowe z serkiem ale jak zjadłam tego kupnego to mi się odechciało

Do góry