reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry :-)
Dziewczyny moze byc albo legitymacja albo druk rmua. wazne jest teoretycznie miesiac ale tak naprawde nie powinni sie doczepic jesli bedzie miał max 2 miesiace. A na chłopski rozum to do ciezarnej nie powinni sie czepiac bo przeciez nas i tak zwolnic nie mozna wiec jesli na poczatku ciazy była podbita to przeciez wiadomo ze nadal to ubezpieczenie jest :baffled: Ach ta Polska.

Czy Wasze dzidziory tez tak masakrycznie sie rozpychaja? Bo ja wczoraj po raz pierwszy sie popłakałam z bólu- no mała pipka tak mnie zmasakrowała ze łzy pociekły. mam wrazenie ze to próba sił jest- jak siedze to ja chyba w kopytka gniote zebrami to ona sie zapiera z całej siły zeby sobie miejsce zrobic.

reklama
Czy Wasze dzidziory tez tak masakrycznie sie rozpychaja? Bo ja wczoraj po raz pierwszy sie popłakałam z bólu- no mała pipka tak mnie zmasakrowała ze łzy pociekły. mam wrazenie ze to próba sił jest- jak siedze to ja chyba w kopytka gniote zebrami to ona sie zapiera z całej siły zeby sobie miejsce zrobic.

oj tak :tak:
jeszcze z bolu nie placze, ale czasami zapiera mi sie i o jajnik i o zebra.. jak to Karol wczoraj powiedzial robi "supermena" :-D:cool2:

Witam:-)
Ja od dłuższego czasu mam takie sesje przepychanek małej między 21 a 22. :-)Tak się wierci i przepycha, że :szok:
Tak sobie myślę, że próbuje się obrócić- czuję jak się miętosi ale rano znowu kopniaki na dole brzucha. Zobaczymy kiedy się jej uda.:-) Choć troszkę się martwię:-(, Wy już dawno pisałyście, że dzieci grzecznie główkami ustawione.

Mloda jak przyjmowali Cie do szpitala to chcieli legitymacje ubezpieczeniowa?

aha.. czyli musze to ogarnac.
bo nie mam ani stempelka w ksiazeczce ani druków..

Ale z tego co wiem, to stempelek jest wazny tylko miesiac, wiec jak trafisz do szpitala, to wtedy facet moze leciec ja podbic :) Wazne zebys miala ja przy wypisie;-)

Dowód ubezpieczenia jest ważny miesiąc, ale nawet po wygaśnięciu ubezp obowiązuje okres karencji - 30 dni, więc w ciągu 2 mies od podstemplowania nie mogą Cię nie przyjąć.

Hej laski,podczytuje Was podczytuje z komorki,ale to okropnie meczace.
Zostaje tu do jutra co najmniej ;-(
dostalam zastrzyki na plucka dzieciatka.
I nie lekcewazcie boli u siebie! Wczoraj jak serduszko zginelo na te 4 minuty,ja mialam okropny bol wysoko z prawej strony i tez myslalam,ze coreczka sie wypycha nozka!
Uwazajcie na siebie! Buziaki!

Moje dziecię też sie rozpycha...a najbardziej namiętnie robi to o godz 3 w nocy lub 5...spać wtedy nie daje złośnik mały :-D

Dziewczyny od kilku dni pod wieczór mam jakieś pulsacje w szyjce...chyba Mikołaj się tam pcha i odbija główką bo w kanał nie może wejść (tak to sobie wyobrażam i tłumaczę).... czy wy też tak macie???:confused:

a ciekawe co u Gosi, bonus i gratis tez ma dwójeczke i dawno sie nie odzywała... no i u Maborki ciekawe jak Szymus i czy juz w domciu

wogole jakos ostatnio malo nas tu pisze
mało??? Poczekaj czarnuszka pod koniec miesiaca jak wszystkie zaczniemy się rozpakowywać...wtedy to dopiero nie będzie komu pisać :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Moje dziecię też sie rozpycha...a najbardziej namiętnie robi to o godz 3 w nocy lub 5...spać wtedy nie daje złośnik mały :-D

Dziewczyny od kilku dni pod wieczór mam jakieś pulsacje w szyjce...chyba Mikołaj się tam pcha i odbija główką bo w kanał nie może wejść (tak to sobie wyobrażam i tłumaczę).... czy wy też tak macie???:confused:

mało??? Poczekaj czarnuszka pod koniec miesiaca jak wszystkie zaczniemy się rozpakowywać...wtedy to dopiero nie będzie komu pisać :-D:-D:-D:-D

witam:)

te pulsacje w szyjce to czkawka , a dziecko jest główką w dól i faktycznie jest takie dziwne uczucie:sorry2:

koza ja wczoraj też sie niemal z bólu popłakałam tak nawalał jak nigdy !!!! aż zaczełam oddychać inaczej:-D

gaba ja też nie mam podbitej , ale kobieta w ciąży ma poród za darmo z tego co wiem

ionka trzymaj się mała :tak:

reklama
no chyba faktycznie to czkawka bo nieraz i u góry brzucha to czuję :-D:-D:-D

nasmażyłam naleśników na krokiety bo mi farszu zostało...i teraz nic mi się nie chce...chyba pasjansa ułożę :-)

Do góry