reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja dziś czuję się znacznie lepiej pod względem mdłości, ale xza to gorzej jeżeli chodzi o przeziębienie.. Złapałam katar wczoraj i dziś już zaczyna mnie gardło boleć :( Temperatury naszczęście jeszcze nie mam. Wypije sobie na nnoc gorące mleko z czosnkiem i miodem, i od razu mi przejdzie :)

jestem od rana na maska wnerwiona i przestraszona, bo mi na ustach wywaliło oprychę, jakby mi tego brakowało:wściekła/y:
szlag mnie trafi zaraz,

znacie na nią domowe sposoby?

tylko proszę dziewczyny, nie piszcie, że to może szkodzić dzidzi, bo już się naczytałam i przestraszyłam:-(

Opryszczka to 'choroba' która występuje u połowy populacji ludzkiej. To taki wirus. Nie przechodzi genetycznie, tylko właśnie nie wiadomo na czym to polega, że u jednych jest, a u drugich nie. Mi zwykle pomaga pasta do zębów, ale to zaraz na początku. Później trzeba ją zmyć, i w miejscu opryszczki delikatnie chwile pocierać ręcznikiem. Zadbaj o to by ręcznik później wyprać, bo wirus opryszczki może się przenieść do oczu, przez co można uszkodzić nerw wzrokowy. Nie chcę nikogo straszyć, ale strasznie lubie czytać naukowe książki i artykuły, i stąd to wiem.

Dziewczyny a wiecie jak jest z farbowaniem włosów w ciąży?? Qrcze średnio musze farbować co 3mce i już powinnam sie wybrać do fryzjera!! Ale może dla dobra naszej dziecinki przeczekam 1 miesiąc by w ciązy tylko z 2 razy zafarbować ..bo farbnąć się muszę:/

Dziewczyny a wiecie jak jest z farbowaniem włosów w ciąży?? Qrcze średnio musze farbować co 3mce i już powinnam sie wybrać do fryzjera!! Ale może dla dobra naszej dziecinki przeczekam 1 miesiąc by w ciązy tylko z 2 razy zafarbować ..bo farbnąć się muszę:/

Hmm moim zdaniem to nie wiem jak to jest... ale mi kompletnie się włosy nie układają w ciąży, nawet jak je prostuje :dry: ja słyszałam, że nawet farba nie przyjmuje jak się jest w ciąży .. a czy to prawda, nie wiem. Sprawdzę może za miesiąc :-D jak mi odrosty bardziej będzie widać , hehe.

Hmm moim zdaniem to nie wiem jak to jest... ale mi kompletnie się włosy nie układają w ciąży, nawet jak je prostuje :dry: ja słyszałam, że nawet farba nie przyjmuje jak się jest w ciąży .. a czy to prawda, nie wiem. Sprawdzę może za miesiąc :-D jak mi odrosty bardziej będzie widać , hehe.

heheh mi też włosy sterczą jakby chciały a nie mogły:wściekła/y: Kolor moich włosów to jany brąz wiec też przetrzymam je z miesiac...oby mi sie udało :-) bo cieżko bedzie ale czego sie nie robi dla Kruszynki :tak::tak:

heheh mi też włosy sterczą jakby chciały a nie mogły:wściekła/y: Kolor moich włosów to jany brąz wiec też przetrzymam je z miesiac...oby mi sie udało :-) bo cieżko bedzie ale czego sie nie robi dla Kruszynki :tak::tak:

A ja mam naturalny ciemny brąz , a mam na włosach taki blond... ale nie tleniony na szczęście... próbuję powoli schodzić na swój naturalny kolor... bo te odrosty dobijają :no::dry: a noo :-) co się nie robi dla Dzidzi:tak:

reklama
Do góry