reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej mamuśki

my nadal 2w1 ale ja już mam dość

nie ktoś mnie już potnie i tyle jest mi ciężko i źle:-(

ale damy rade wyjścia nie ma :tak::tak::tak:
mały od piątku daje tak czadu że czasami tak mi się brzuch napina po jego ruszaniu że hej
pojawiają sie też skurczyki ciekawe co będzie po odstawieniu fenka no-spy i magnezu:confused:
muszę was trochę podczytać bo przez parę dni nie zaglądałam

miłej niedzielki

reklama
Igi nie strasz mnie z tym lozyskiem i cesarka :-( Ja chce sn!!!!!!!
Ale wiedze, ze u Ciebie decyzja juz podjeta.
Zobaczymy co mi teraz powiedza, niby mam troche dalej niz Twoje, ale pieron ich wie w tych irlandzkich szpitalach :baffled: Chociaz 1,2cm to nadal blisko...
Przodujace lozysko jest dosc niebezpieczne, moga wystepowac m.in. krwawienia. Trzeba sie wiecej oszczedzac (co z moim ADHD jest po prostu niemozliwe), nie dzwigac, odpoczywac i takie tam...
Polski gin nic nie mowi o cesarce, a w szpitalu ciagle panikuja o to moje lozysko :dry: Do tej pory prawie nic mi nie bylo. W pazdzierniku znalazlam tylko kropeczke krwi na bieliznie i ponoc wtedy zaczelo sie delikatnie odklejac, ale po kilku dniach wszystko wrocilo do normy. Teraz plamilam, ale po cytologii, a w szpitalu (nie badajac mnie) powiedzieli, ze to od lozyska :baffled:
Zobaczymy za tydzien co mi powiedza...

Witam niedzielnie!
Dziewczyny jaka noc :wściekła/y: Chyba za bardzo sie chwalilam tym swoim spaniem, bo dzis w nocy myslalam, ze nie wyrobie do rana :shocked2:
Jak sie kladlam o 23 w ciagu 2 minut tak zaczela mnie glowa naparzac, ale tylko z prawej strony, ze cala noc czulam ten pulsujacy bol! Do tego doszedl niewiarygodnie mocny bol bioder plus rwa kulszowa promieniujaca do stopy :no: Spalam na prawym boku, a czasem nawet na plecach, bo nie moglam zniesc tego bolu :-( Do kibelka nie moglam dokustykac :no: M mnie pomasowal, ale nie pomoglo, mowil, zebym wziela procha, ale ja oczywiscie, ze nie i tak sie meczylam...
Nie wiem, moze za duzo wczoraj zrobilam i dlatego tak mnie rabalo :baffled:
Dobra, zmykam pod prysznic i do sklepu.
Chyba fante dzis upieke, bo pozniej mamy gosci :-D
Milego dzionka i jak najmniej dolegliwosci zycze ;-)

Rybka więcej leż. Ja miałam dosyć totalnie wszystkiego ale odkąd leżę plackiem poprawiłomi się samopoczucie i nie zuję wielu dolegliwości które mocno wcześniej mi dokuczały. Odpoczywaj.

Wlasnie wyczytalam, ze ogolnie pozwalaja rodzic sn jak lozysko jest w odleglosci ponad 2-3cm od ujscia. Chyba poprosze dzis ginke, zeby mi zrobila usg i zobaczyla co sie tam dzieje...

Rybka więcej leż. Ja miałam dosyć totalnie wszystkiego ale odkąd leżę plackiem poprawiłomi się samopoczucie i nie zuję wielu dolegliwości które mocno wcześniej mi dokuczały. Odpoczywaj.

ja leżę od czerwca plackiem w domu lub w szpitalu nie robię nic był taki czas że nawet na podsuwacz musiałam się załatwiać wiem co to leżenie:tak:i mam dość:baffled:

Ojej to rzeczywiście :no: Ja leże od 2 tygodni więc dlatego tak mi to służy. Byłam aktywna a tu masz 1,5 cm rozwarcia i leżenie plackiem. Ciekawe czy tak do samego 40 tyg będę musiała leżeć?? W środę mam wizytę. Dopiero jak jestem zmuszona do leżenia to doceniam to forum.

reklama
Kochane jak ja Wam wspolczuje tego lezenia!!!
Ja mam sie oszczedzac i juz mi z tym zle, a co dopiero jakbym musiala lezec...
Ty Rybka chyba pobilas rekord! Ale pocieszajace jest to, ze juz koncowka :tak:
Czego sie nie zrobi dla Maluszka :blink:

Do góry