reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

oOooO pierwsza jestem:-D
dzień doberek,
M znowu w pracy, do dupy taki interes;-)
w poniedziałek składamy papiery do banku o kredyt, dowiedziałam się wczoraj że bank za pozytywne rozpatrzenie wniosku też bierze sobie prowizje, 1,5% od wartości kredytu:szok:nieżle co??
dzisiaj pójde poszukać jakieś piżamki do karmienia i stanika, bo jeszcze nie mam, eh kasy co prawda też nie:baffled:
ja torbe dzidziusiową mam spakowaną oprócz ręcznika, i swoją też prawie, brakuje jeszcze z jednej piżamy właśnie i stanika,a tak to wsio

reklama
cześc kochane
mam nadzieje ze u Was wszystkich wszystko w porządku
u nas tez wszystko ok ...
widze ze Was tez meczy zgaga , mam to samo :( ale ja nie biore zadnych leków bo sie boje...
mi np pomaga guma do żucia mietowa...

Witam. Jestem nawet wyspana ale troche mnie mój brzusio męczył. Przewracanie się na boki i ból i jak wstawałam i szłam do wc to też bolał. Teraz jest troszeczke lepiej chociaż dalej mi dokucza. Najważniejsze że Franiu się rusza a ja skurczy nie mam (przynaijmniej tak mi sie wydaje hehe). Dzisiaj robie sobie mega odpoczywanie!! Wszystko bedzie robił M. Ja musze zadbać o siebie bo nasze szczęście ejst najważniejsze.
Gości mamy popołudniu ale to 16 jest jeszcze troche czasu hehe;-) Macie tez tak że cały czas byście piły?! Jejku wielki dzban z herbatka a mi mało hehehehe
Buziak i spokojnej niedzieli!!:-)

witam w niedzielne przedpoludnie :-)

myslalam, ze pospie dluzej, bo polozylismy sie spac po 1 w nocy.
te biodra mnie wykoncza.. dzisiaj myslalam, ze bede plakac jak sie przewracalam. ehh...

wlasnie zjadlam platki z mlekiem, od dluzszego czasu mialam na nie ochote. ale.. nie najadlam sie :-D
moze inaczej.. jeszcze bym cos zjadla.
bierze mnie lekkie przerazenie, bo cos zaczelam duzo jesc chyba..

dziewczyny przymierzylam te koszule, ktore kupilam do szpitala... w jednej wygladam jakotako..
ale oczywiscie posluchalam sie mojej mamy co do drugiej koszuli.. i najchetniej to bym ja wyrzucilaa.. jest okropna.. jak dla starej baby.. i chyba bede sie wstydzila lezec w niej na oddziale :-D

moniskabe - uwierz mi - bedzie ci wszystko jedno :-D
A jak Ci nie przypasowala to wez ja do porodu a do lezenia na oddziale inne :tak:

ja znowu mialam problem yz zoladkiem w nocy :baffled: no ale Bogu dzieki obylo sie bez wymiotow :dry:
Ide z Jasiem do kosciola.

Milego dnia :tak::tak:

Hej,
No ja się wlasnie zastanawiam czy te bóle są związane z tym łożyskiem....:baffled:

Ionka, ja mam łożysko 0,5-1cm od ujścia szyki macicy... juz moja gin zdecydowala ze bede miala cesarkę, z czego tez nie jestem zadowolona za bardzo...no ale juz się pogodzilam chyba z tą myślą...ja w środę ide na usg....bo takie lozysko trzeba podobno bardzo obserwowac i jest niebezpieczne..:-(

A na tą zgagę to chyba musze to rennie zakupic...bo się wykończę... Najlepiej jak caly czas jem, wtedy mi nie dokucza:-D Gorzej jak przestanę przeżuwac...:baffled:

Milej niedzieli wam życze

reklama
Witajcie, ja nawet wyspana, pomimo 4 wycieczek do toalety w nocy:wściekła/y:

Witam. Jestem nawet wyspana ale troche mnie mój brzusio męczył. Przewracanie się na boki i ból i jak wstawałam i szłam do wc to też bolał. Teraz jest troszeczke lepiej chociaż dalej mi dokucza. Najważniejsze że Franiu się rusza a ja skurczy nie mam (przynaijmniej tak mi sie wydaje hehe).

Mam tak samo, tylko mam wrażenie, że mi ten brzuch przez pół dnia twardy sie robi i fenek niewiele na to pomaga. Na szczęście w czwartek wizyta u gina i zobaczymy co dalej.;-)

Macie tez tak że cały czas byście piły?! Jejku wielki dzban z herbatka a mi mało hehehehe
Buziak i spokojnej niedzieli!!:-)

hihi, a myślałam, że tylko ja tak na hektolitry piję, a najbardziej to mi smakują te rozpuszczalne syropy z Herbapolu. Rozpuszczam w dużej ilości wody i piję na kufle:-) Podwędziłam jeden 0,5 litrowy z kolekcji męża. w takiej formie jest the best:-D

Dzisiaj mój M. ma wolne, więc może mnie tu za dużo nie być, buziaczki w brzuszki i miłego dnia:-)

Do góry