ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Karolinko czy ta liczba 1991 w Twoim nicku to rok urodzenia? ;-)
Chyba kingusia1991 Kinga
A co do USG ja pierwsze mam 20 sierpnia, nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolinko czy ta liczba 1991 w Twoim nicku to rok urodzenia? ;-)
pierwsze USG masz dopiero 20 sierpnia? umarłabym do tego czasu
No tak, to mój rok urodzenia. Małolata jeszcze ze mnie... no, ale wpadłam. Chociaż niektórzy mi podsuwają pomysły, żebym usunęła, bo sobie życie zniszczę... i powinnam się edukować.
Caroline oj mnie tez wywalilo. ciekawe jak to bedzie na moim slubie. juz za dwa miesiace. mam nadzieje ze zmieszcze sie w sukienke.. ;-)
Ja czuję się koszmarnie, w dodatku muszę być w pracy, na szczęście nie przemęczam się, ale chętnie bym się położyła:-(
Zaliczyłam dziś pierwsze bliskie spotkanie z kibelkiem. Gdybym była pewna, że to z powodu ciąży do bym sie nie martwiła. Mąż niestety prawdopodobnie ma grypę jelitową, pół nocy przesiedział w toalecie, co najgorsze, też już mam rozwolnienie. Boże oby nie ta grypa. Wysoka gorączka, wymioty, biegunka, to się może tragicznie skończyć dla mojej fasolki. Trzymajcie kciuki bym tego choróbska nie złapała, nie mam pojęcia jak je leczyć w ciąży
witam
Ja jestem dzis po kolejnej wizycie u lekarza maluszek ma 5,3 mm i bije mu serduszko dostałam skierowanie na badania za tydzien w poniedzialek idę i mnie pewno pokłują tego nie lubie
Niech se gadają co chcą tak bywa, widać tak miało być, a dzieciątko to najpiękniejszy skarb i trzeba się cieszyć i dbać o kruszynkę i o siebie A jak rodzina zareagowała i partner?