Nie wiem czy to przez ten dzisiejszy dzien czy nerwyczy ten stres przez tego fachowca paprocha ale jakos dziwnie sie czuje :/niby ok ale serce mi tak szybko wali i duszno raz zimno raz goraco :/ mala sie wypycha wiec chyba moge byc spokojna .Moze tez za duzo jak na jeden dzien tego wszystkiego .mialam isc do miasta i dupapojde jutro .najgorzej mam dola ze sie zacznie jak M nie bedzie np jak dzisiaj do 24 w pracyi co taxi i do szpitala Ale mnie zwielo na marudzenie
reklama
Moni27
Monika
Wpadłam powiedziec dobrej nocki mamuśkom i dzieciaczkom :-)
Ja ide sie wykapac i do wyrka bo jutro jedziemy na zakupy dzidziolowe, lista spisana oby tylko zakupy były udane
Ja ide sie wykapac i do wyrka bo jutro jedziemy na zakupy dzidziolowe, lista spisana oby tylko zakupy były udane
SylusiaSW
Kochająca:)
Pierwsza wizyta jest okropna jeśli mówimy o czymś większym...ja musiałam korzystać 3 razy z czopków i jakoś poszło..kupiłam takie czopki glicerynowe dla dzieci!Wow, to chyba tez sie zaopatrze
Wlasnie boje sie wizyty w toalecie po porodzie, jeszcze jak mnie natna, to juz w ogole masakra jakas bedzie
Ale mi sie leje z cycuchow!!!!!!!!!
SylusiaSW
Kochająca:)
Co się zmienia??
Co się zmienia??
u ciebie i innych pize "ogladasz forum bez sygnatur ijesli chcesz inaczej zmien na BB "
ale sie namieszalo juz nawet nie widze suwaczkow tylko jakisglupi napis jak mam to zmienic ??pomocyyyyyyyyyyyyy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane ja juz sie z Wami żegnam:-)Do juterka;-)Dobrej nocki.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
No widzisz, nie kazdemu pasuje Nam jest dobrze. Ja naprawde nie narzekam na pogode, tym bardziej, ze nauczylam sie doceniac piekne, sloneczne dni Poza tym znamy tu naprawde swietnych Polakow, ale fakt, duzo jest tez meneli, "kozakow", szpanerow, takich polaczkow-prostaczkow jak ja ich nazywam Nawet ten sasiad zza sciany, co tak glosno gra jest jakis dziwnyTabasia w 2007 moj M pojechal do irlandi i byl tam 9 miesiecy .Mialam tam wyjechac bylam 5 razy i nie moglam z ta pogoda nie dalam rady :/ robote mial super i dzisiaj bysmy juz moze niezle stali mieszkal w Castelbar nie wiem czy dobrze to napisalam do oceanu mielismy 20 min autem Staralam sie jak moglam ale nie dalo rady .wynajmowal pokoj w domku u kolesi irlandi swietna dziewczyna i na przeciwko wszedzie bylo pelno polakow i nie takich normalnych to byli sami menele ,pijaki i to chyba mnie najbardziej dolowalo .
Wiem o jakim sklepie piszesz, to TKMAXXX, ale u nas otworzyli dopiero pod koniec zeszlego roku, wiec musialas byc w innym miasteczku ;-)
A klify... piekne :-) I oswiadczyny tez musialy byc piekne :-)
reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Wszystkie już znikają a ja dopiero skończyłam czytaćMiłej nocki dziewuszki.