reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja bylam dzis na wizycie, lekarz zalozyl mi karte ciazy, widzialam moje malenstwo na monitorku i slyszalam serduszko- bilo jak dzwon 170ud/min :-)

Super.Ja widzialam tylko serduszko ale to 3 tyg temu. Juz nie moge sie doczekac przyszlego czwartku.

Zastanawiam sie jak kobiety ktore kiedys rodzily i nie bylo usg mogly sie doczekac.Dla mnie 4 tyg to wiecznosc.

maborka nie zadręczaj się myślami - ciąża ektopowa jest rzadka
myśl pozytywnie
trzymam za ciebie kciuki:-)
i daj znać co i jak

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny,

u mnie kiepsko, znów zaczęłam plamić...:-( wizyta o 14:15, boję się..
Będzie dobrze Kochana:tak::-)

Hello :-)

Agniesiak, a czemu musisz mieć cesarkę? Ze względu na oczy?
Ze względu na kręgosłup. Jestem po dwóch operacjach kręgosłupa. Miałam skoliozę. I nie zamierzam kręgosłupa wystawiać na próbę przy porodzie.. dlatego cesarka.:tak: Zastanawiam się jak to będzie jak mi brzuszek urośnie bo juz teraz mnie nieźle napiernicza kręgosłup..:baffled:

2. Ja tam baaaardzo nie lubię USG dopochwowo. Ale chyba jeszcze bardziej pobierania do cytologii.
Właśnie jak to jest z tą cytologią?? Jak to lekarz pobiera jakiś wycinek do badania?? Bo ja nigdy nie mialam... Tzn na pierwszej wizycie wkładał mi wziernik taki i było to troche nieprzyjemne i leciutko zabolało ale nie wiem czy juz miałam tą cytologię czy nie:baffled:

Dziewczyny,fajnie było z Wami pisać ale ja odpadam:tak::sorry: Zrobiłam 2 testy z innych firm i nic nie wyszło:no:.Ten quick Test jakiś wadliwy był.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
Przytulam Kochana...:-( Ale może idź na betkę to się dowiesz co i jak:tak:

Trafiłam na fajny artykulik o krwawieniu w ciąży. Może się wam przyda:

Krwawienia w ciąży
A ja mam taki pomysł...:-) Może założymy wątek "przydatne artykuły"?;-):-) Bedzie łatwo coś znaleźc :tak: Bo tak to szukac po tych stronach..;-) I wklejac w tym wątku same linki do ciekawych artykulów godnych polecenia, co Wy na to?;-)

reklama
Marta1981 ja jestem najlepszym przykladem ze testy klamią, robiłam jeden miesiac temu i byl negatywny, robiłąm następny 2 tygodnie temu negatywny, dopiero tydzien temu wyszedł mi pozytywny a dzidzi ma 6tyg4 dni wiec byłam w ciązy już w czasie 1 testu. Głowa do góry !!

Do góry