reklama
maborka
Fanka BB :)
Dzielę się szybciucho
Zgadnijcie co??
Na usg były dwa serduszka!!!
Zgadnijcie co??
Agniesiak85
Witam dziewczyny,
u mnie kiepsko, znów zaczęłam plamić...:-( wizyta o 14:15, boję się..
Będzie dobrze Kochana:-)
Hello :-)
Agniesiak, a czemu musisz mieć cesarkę? Ze względu na oczy?
Ze względu na kręgosłup. Jestem po dwóch operacjach kręgosłupa. Miałam skoliozę. I nie zamierzam kręgosłupa wystawiać na próbę przy porodzie.. dlatego cesarka. Zastanawiam się jak to będzie jak mi brzuszek urośnie bo juz teraz mnie nieźle napiernicza kręgosłup..
2. Ja tam baaaardzo nie lubię USG dopochwowo. Ale chyba jeszcze bardziej pobierania do cytologii.
Właśnie jak to jest z tą cytologią?? Jak to lekarz pobiera jakiś wycinek do badania?? Bo ja nigdy nie mialam... Tzn na pierwszej wizycie wkładał mi wziernik taki i było to troche nieprzyjemne i leciutko zabolało ale nie wiem czy juz miałam tą cytologię czy nie
Dziewczyny,fajnie było z Wami pisać ale ja odpadam Zrobiłam 2 testy z innych firm i nic nie wyszło.Ten quick Test jakiś wadliwy był.
Przytulam Kochana...:-( Ale może idź na betkę to się dowiesz co i jak
A ja mam taki pomysł...:-) Może założymy wątek "przydatne artykuły"?;-):-) Bedzie łatwo coś znaleźc Bo tak to szukac po tych stronach..;-) I wklejac w tym wątku same linki do ciekawych artykulów godnych polecenia, co Wy na to?;-)
Agniesiak85
Dzielę się szybciucho
Zgadnijcie co??
Gratuluję!!!!
Dzielę się szybciucho
Zgadnijcie co??
Gratuluje !!!!
reklama
Marta1981 ja jestem najlepszym przykladem ze testy klamią, robiłam jeden miesiac temu i byl negatywny, robiłąm następny 2 tygodnie temu negatywny, dopiero tydzien temu wyszedł mi pozytywny a dzidzi ma 6tyg4 dni wiec byłam w ciązy już w czasie 1 testu. Głowa do góry !!