reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

spiochy wstawac co wy :) zawsze juz byla stronka dwie a tu taka cisza :-D odypiacie tego szampana przecierz to bez % bylo to nie powinna glowa bolec .

my juz po sniadanku teraz ide po kawusie i powoli odzywam :)
za oknem zima ,bialo i zimnooooooo brrrrrrrrrrr
M w pracy a ja moze dzisiaj wypiore juz od kolyski cale te wyposarzenie :) bedzie mniej

reklama
o widze ze nie tylko ja juz na nogach:-D

Ja z nowym rokiem zaczynam 29 tydzien:szok::szok::szok::szok: toż to szok!!!! juz niedlugo bedziemy szykowac rzeczy dla Krystianka :) a wczoraj u tych znajomych to kazdy dotykal mojego brzucha jeden kolega to calowal hehe:szok: chyba za duzo wypil :-D
smiechy byly bo kazdy mi zyczyl coreczki :-D

ide troche pojezdzic autkiem bede pozniej

A Koza nadal nie daje znaku zycia:-:)confused:

Witam.
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam

jeju.. pozdrowienia dla Pati i Franka
trzymam za nich kciuki

Dostałam niedawno od Patinki smsa
"Hej. Z tej strony Patinka1985. Jestem na patologi ciąży. Rano miałam nieregularne skurcze. Szyjka skrócona do 1 cm. Franek skacze w moim brzuchu hehe Dostaje dożylny Fenoterol. Ręce trzęsą mi się jak u alkoholiczki. Pozdrawiam Was serdecznie! buziaki"

bidulka, mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

wytrzymaj kochana, jeju leżeć tyle czasu
współczuję:sorry2:

tez ostatnio pisalam co z KOZA moze wyjechala gdzies na Swieta a my nie pamietamy z tego wszystkiego co pisala :) mam nadzieje ze u niej wszystko ok i niebawem bedzie :)

Witajcie w Nowym Roku:-)
Jakieś wielkie zmiany?

Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli do Was dołączę i będę pisać w miarę regularnie...

Mój sylwester nie należał do najlepszych. Męża coś strzykło w plecach i cały wieczór siedział obolały. O północy tak go zaczęło boleć, że w żadnej pozycji nie mógł leżeć.
Już miałam go zaciągnąć do szpitala (na szczęście niedaleko) ale zażył ketonal i zasnął:-(

patinka, nie znamy się jeszcze, ale trzymam mocno kciuki, żeby dzidziuś jeszcze jak najdłużej pozostał w Twoim brzuszku:tak:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, brzuchatki!:-)

Zapomniałabym:

W Nowym Roku życzę Wam kochane bezproblemowych porodów i samych zdrowych, prześlicznych bobasów, a także dużo szczęścia oraz radości.
Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia!
:-D:-D:-D

My po Sylwku,najedzeni, zmęczeni, ale było fajnie:-)
Dzidziolek zdecydowanie nie gustuje w głośnej muzyce - buntował się, jak było za głośno, ale lubi tańczyć z Tatusiem:-D;-)
Wpiłam pól lampki szampana, ale chyba mi to wybaczy:sorry2:

Zaraz idziemy na żurek do mamy - zawsze robi w Nowy Rok, bo wie , ze 4 jej dorosłych dzieci (plus zięciowie) będą na kacu:-D:-D:-D:-D

No i mój padre ma imieniny, trzeba Mieczysławowi złożyć życzenia:cool2:

do później brzuchatki

Witam się i ja!
I czuję sie jakbym na kacu była, ale to chyba z niewyspania.
My sobie siedzielismy we dwoje (troje w sumie) w domku u było bardzo fajnie. Lubie jak tak spędzamy czas. Położyłam się o 2:30, a o 3:00 zostałam obudzona. Dobrze, że jeszcze pozniej zasnęłam. A toast wzniosłam łykiem pinacolady :tak:

Witajcie w Nowym Roku:-)
Jakieś wielkie zmiany?

Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli do Was dołączę i będę pisać w miarę regularnie...

Mój sylwester nie należał do najlepszych. Męża coś strzykło w plecach i cały wieczór siedział obolały. O północy tak go zaczęło boleć, że w żadnej pozycji nie mógł leżeć.
Już miałam go zaciągnąć do szpitala (na szczęście niedaleko) ale zażył ketonal i zasnął:-(

patinka, nie znamy się jeszcze, ale trzymam mocno kciuki, żeby dzidziuś jeszcze jak najdłużej pozostał w Twoim brzuszku:tak:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, brzuchatki!:-)
Witamy i zapraszamy do czestego udzielania sie ;-) Zdrowka dla meza!
A znasz juz plec Malenstwa?

Ja poszlam spac okolo 3, a wstalam juz o 9 bo mnie telefon obudzil :dry:
Sylwek kameralny, z Mezulkiem. O malo sie nie posikalam ze smiechu jak otwieralismy szampana, moj biedny M sie meczyl chyba z 5 minut, bo korek nie chcial wyjsc no i gruuubo po polnocy sie napilismy :-D:-D:-D Smiechu co niemiara :-D
A teraz szukam na ebayu materacyka i przewijaka na lozeczko...
I nie wiem jaki bedzie najlepszy dla Dzidzi :confused: Wybor taki, ze ho ho!
Widze, ze dzis bedzie powtorka ze srody, Niuniek juz daje ostro popalic :-D Puscilam mu rano troche muzyki i sie rozbujal, a teraz zmykam na sniadanie.
Aaaaa zapomnialam napisac, ze bylismy wczoraj na Sherlocku Holmesie (srednia wieku w kinie 60lat :-D) i bardzo nam sie podobal :-)
Do sklikania pozniej Kochane!

reklama
Zapomnialam :)
wczoraj chcialam kupic pampersy bo byla promocja ale nie wiem ktore to maja byc na poczatek ?:/
Jest tego tyle ze szok a ja jestem burak i dlatego pytam
Czy to maja byc te od 4kg do 6 chyba tam byly ?
Kolezanka mi poradzila zeby na poczatek kupowac orginalne pampersa :) a potem te najtansze z ALDI lub LIDLA sa niby najlepsze :)
Napiszcie mi prosze co tam ma pisac :)
Dzieki

Do góry