reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

spiochy wstawac co wy :) zawsze juz byla stronka dwie a tu taka cisza :-D odypiacie tego szampana przecierz to bez % bylo to nie powinna glowa bolec .

my juz po sniadanku teraz ide po kawusie i powoli odzywam :)
za oknem zima ,bialo i zimnooooooo brrrrrrrrrrr
M w pracy a ja moze dzisiaj wypiore juz od kolyski cale te wyposarzenie :) bedzie mniej

reklama
o widze ze nie tylko ja juz na nogach:-D

Ja z nowym rokiem zaczynam 29 tydzien:szok::szok::szok::szok: toż to szok!!!! juz niedlugo bedziemy szykowac rzeczy dla Krystianka :) a wczoraj u tych znajomych to kazdy dotykal mojego brzucha jeden kolega to calowal hehe:szok: chyba za duzo wypil :-D
smiechy byly bo kazdy mi zyczyl coreczki :-D

ide troche pojezdzic autkiem bede pozniej

A Koza nadal nie daje znaku zycia:-:)confused:

Witam.
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam

jeju.. pozdrowienia dla Pati i Franka
trzymam za nich kciuki

Dostałam niedawno od Patinki smsa
"Hej. Z tej strony Patinka1985. Jestem na patologi ciąży. Rano miałam nieregularne skurcze. Szyjka skrócona do 1 cm. Franek skacze w moim brzuchu hehe Dostaje dożylny Fenoterol. Ręce trzęsą mi się jak u alkoholiczki. Pozdrawiam Was serdecznie! buziaki"

bidulka, mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

wytrzymaj kochana, jeju leżeć tyle czasu
współczuję:sorry2:

tez ostatnio pisalam co z KOZA moze wyjechala gdzies na Swieta a my nie pamietamy z tego wszystkiego co pisala :) mam nadzieje ze u niej wszystko ok i niebawem bedzie :)

Witajcie w Nowym Roku:-)
Jakieś wielkie zmiany?

Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli do Was dołączę i będę pisać w miarę regularnie...

Mój sylwester nie należał do najlepszych. Męża coś strzykło w plecach i cały wieczór siedział obolały. O północy tak go zaczęło boleć, że w żadnej pozycji nie mógł leżeć.
Już miałam go zaciągnąć do szpitala (na szczęście niedaleko) ale zażył ketonal i zasnął:-(

patinka, nie znamy się jeszcze, ale trzymam mocno kciuki, żeby dzidziuś jeszcze jak najdłużej pozostał w Twoim brzuszku:tak:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, brzuchatki!:-)

Zapomniałabym:

W Nowym Roku życzę Wam kochane bezproblemowych porodów i samych zdrowych, prześlicznych bobasów, a także dużo szczęścia oraz radości.
Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia!
:-D:-D:-D

My po Sylwku,najedzeni, zmęczeni, ale było fajnie:-)
Dzidziolek zdecydowanie nie gustuje w głośnej muzyce - buntował się, jak było za głośno, ale lubi tańczyć z Tatusiem:-D;-)
Wpiłam pól lampki szampana, ale chyba mi to wybaczy:sorry2:

Zaraz idziemy na żurek do mamy - zawsze robi w Nowy Rok, bo wie , ze 4 jej dorosłych dzieci (plus zięciowie) będą na kacu:-D:-D:-D:-D

No i mój padre ma imieniny, trzeba Mieczysławowi złożyć życzenia:cool2:

do później brzuchatki

Witam się i ja!
I czuję sie jakbym na kacu była, ale to chyba z niewyspania.
My sobie siedzielismy we dwoje (troje w sumie) w domku u było bardzo fajnie. Lubie jak tak spędzamy czas. Położyłam się o 2:30, a o 3:00 zostałam obudzona. Dobrze, że jeszcze pozniej zasnęłam. A toast wzniosłam łykiem pinacolady :tak:

Witajcie w Nowym Roku:-)
Jakieś wielkie zmiany?

Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli do Was dołączę i będę pisać w miarę regularnie...

Mój sylwester nie należał do najlepszych. Męża coś strzykło w plecach i cały wieczór siedział obolały. O północy tak go zaczęło boleć, że w żadnej pozycji nie mógł leżeć.
Już miałam go zaciągnąć do szpitala (na szczęście niedaleko) ale zażył ketonal i zasnął:-(

patinka, nie znamy się jeszcze, ale trzymam mocno kciuki, żeby dzidziuś jeszcze jak najdłużej pozostał w Twoim brzuszku:tak:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, brzuchatki!:-)
Witamy i zapraszamy do czestego udzielania sie ;-) Zdrowka dla meza!
A znasz juz plec Malenstwa?

Ja poszlam spac okolo 3, a wstalam juz o 9 bo mnie telefon obudzil :dry:
Sylwek kameralny, z Mezulkiem. O malo sie nie posikalam ze smiechu jak otwieralismy szampana, moj biedny M sie meczyl chyba z 5 minut, bo korek nie chcial wyjsc no i gruuubo po polnocy sie napilismy :-D:-D:-D Smiechu co niemiara :-D
A teraz szukam na ebayu materacyka i przewijaka na lozeczko...
I nie wiem jaki bedzie najlepszy dla Dzidzi :confused: Wybor taki, ze ho ho!
Widze, ze dzis bedzie powtorka ze srody, Niuniek juz daje ostro popalic :-D Puscilam mu rano troche muzyki i sie rozbujal, a teraz zmykam na sniadanie.
Aaaaa zapomnialam napisac, ze bylismy wczoraj na Sherlocku Holmesie (srednia wieku w kinie 60lat :-D) i bardzo nam sie podobal :-)
Do sklikania pozniej Kochane!

reklama
Zapomnialam :)
wczoraj chcialam kupic pampersy bo byla promocja ale nie wiem ktore to maja byc na poczatek ?:/
Jest tego tyle ze szok a ja jestem burak i dlatego pytam
Czy to maja byc te od 4kg do 6 chyba tam byly ?
Kolezanka mi poradzila zeby na poczatek kupowac orginalne pampersa :) a potem te najtansze z ALDI lub LIDLA sa niby najlepsze :)
Napiszcie mi prosze co tam ma pisac :)
Dzieki

Do góry