AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Dzięki MoniSkaBe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na obiad nie robię nic, tyle zarcia zostało po świetach, ze sobie naprawdę podaruję
Ja też nie wyobrazam se nie mieć rodzeństwa Ja chciałam trójeczkę, ale trzecie jak dzieci pójdą do szkoły, ale zobaczy się co będzie, czy później nadal będę chciała.
Co do obiadu, ja nic dzisiaj nie robię, dostałam "wałówkę" od babci i mamy, także dzisiaj nie gotuję, a zaraz sobie zjem ciasto
Po za tym przywiozłam troszkę rzeczy dla Natalki typu sukieneczki, body, śpiochy itp. większość różowa, siostra jeszcze wyśle mi reszte ubranek, jak synek z nich wyrośnie. Po za tym dostałam laktator Aventu, podkłądy, tantum rosa, płyn do ciała i włosów i koło poporodowe, które ani mi w sumie się nie przydało, ani siostrze, mam nadzieję, że tak pozostanie
kurde brzuchol mnie w nocy tak boal zemyslalam ze zdechne, co sie budzilam w nocy to jak zabolalo to szybko byle zasnac i nie bolalo. ale tak cmi dziwnie ale mocno dosc... juz trzeci dzien. pozniej rano niebolalo a teraz znow... cholera czy to okres?? czy jakims cudem zaszlam znow... az sie boje bo w sumie chba jedna @ by sie przydala przed kolejna ciaza bbbrrrr az mam stracha