moniat czarnuszka i cała reszta dziewczynki dzięki za kciuki dobre słowo tak mi z wami lżej
choć zdaję sobie sprawę że czasami mogę już zanudzać tymi moimi dolegliwościami :-( za co przepraszam
ale już nie długo
Poprawię Cię;-)...obyś jak najdłużej nas "zanudzała" czymkolwiek na co czujesz potrzebę i jak najdłużej zostawała 2w1, choć życzę Ci z całego serca, aby rzeczywiście nie dolegliwościami, aby one jeśli to możliwe ustąpiły jak najszybciej
Ja muszę się pożalić :-( Cały czas chodzę do pracy i naprawde się przykładam, a jak spytałam szefa czy będzie premia na święta to mi oznajmił, że nie bo tego nie przewidział. I taka troche zła jestem, bo chciałam być w porządku, a tu psikus. A przecież już dawno mogłabym być na 100% płatnym L4 i jeszcze nie wydawałabym pieniędzy na paliwo. Co o tym myślicie?
O tym szefie to tylko niecenzuralne słowo można powiedzieć w tej sytuacji rzeczywiście nie warto się na niego oglądać, tylko jak najszybciej iść po L4;-)
kurde....
wlasnie wyjelam czysty talerzyk, polozylam sobie na nim kanapke..
patrze... a on brudny
cholera... wasze zmywarki tez niedomywaja naczyń?
jak mnie juz wkurza ten syf.
oooo...a juz myślałam, że tylko mojej się zdarza nie domyć, ale to podobno zależy od tabletki - jeśli źle się rozpuści, to naczynie niedomyte.