reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
jak to dobrze, ze ja nie musialam byc sztucznie wdzieczna za ten mily prezent, bo mnie nie bylo
chyba, ze jeszcze sprobuje na swieta mi go wreczyc
albo Paulinie da
chyba, ze jeszcze sprobuje na swieta mi go wreczyc
albo Paulinie da
ramari
Ja wanienkę dostałam od koleżanki po dwójce dzieci, była wprawdzie zakurzona, ale umyłam i lśni jak nowa :-) Pozatym ja wiedziałam po kim ta wanienka, z niewiadomego źródła to bym nie chciała używanej
moniSkaBe
Ja wanienkę dostałam od koleżanki po dwójce dzieci, była wprawdzie zakurzona, ale umyłam i lśni jak nowa :-) Pozatym ja wiedziałam po kim ta wanienka, z niewiadomego źródła to bym nie chciała używanej
Karol mowil, ze tamta wanienka byla porysowana i widac, ze sporo sie wylezala.
ramari
To dobrze, że odmówiliście, w końcu jeszcze troche czasu jest i może coś się trafi:-)
rybka jak to dobrze że wszystko w porządku z Mateuszkiem
Mój synek coś mało ruchliwy od wczoraj:-( i to tak naprawdę mało, dzisiaj to go ze 3 razy poczułam:-( Mam nadzieję, ze jak się położę to się troszkę rozkręci. Wczoraj nawet jak się położyłam spać, to cisza jak makiem zasiał w brzuszku:-( Zjadłam wafelki, to coś tam poczułam ale leciutko... teraz wam piszę o nim a ten mnie kopnął w pępek hehe a to mały łobuz niech pokopie raz a dobrze, bo się mama zamartwia
Mój synek coś mało ruchliwy od wczoraj:-( i to tak naprawdę mało, dzisiaj to go ze 3 razy poczułam:-( Mam nadzieję, ze jak się położę to się troszkę rozkręci. Wczoraj nawet jak się położyłam spać, to cisza jak makiem zasiał w brzuszku:-( Zjadłam wafelki, to coś tam poczułam ale leciutko... teraz wam piszę o nim a ten mnie kopnął w pępek hehe a to mały łobuz niech pokopie raz a dobrze, bo się mama zamartwia
moniSkaBe
rybka jak to dobrze że wszystko w porządku z Mateuszkiem
hehe ile razy ja rozmawiam z malym , zeby pokopal troszke mamusie, bo sie mamusia martwi
kasia0305
Ja miałam to samo dziś , też się martwiłam. Zaraz sobie wyobrażam , że może coś się dzieje. Też mówię do małej, żeby dała mały znak, jak dłużej się nie rusza
ale się cieszę, super wieści:*****HURA
mam same dobre wieści!!!
nasz synek ma komory mózgu w normie!!!!
waży już 1620g a to 28tydz 2 d
ma mały nosek długie włosy na głowie i jąderka już w worku
ale super
dostaliśmy najlepszy prezent świąteczny!!!
reklama
a moje maleństwo jak kopało tak kopie...o każdej porze dnia i nocy no ale dobrze...niech się wyszaleje w brzuszku - przynajmniej jestem spokojna :-)
rybka gratulacje....fajnie ze już wszystko się wyjaśniło i że wszystko w porządku. Chyba tylko mój gin jest jakis dziwny... USG miałam chyba z 5 razy i przy zadnym mi nie mówił o wadze dziecka ani o wadach mózgu....ale teraz przynajmniej wiem o co go pytać - następne USG 5stycznia;-)
rybka gratulacje....fajnie ze już wszystko się wyjaśniło i że wszystko w porządku. Chyba tylko mój gin jest jakis dziwny... USG miałam chyba z 5 razy i przy zadnym mi nie mówił o wadze dziecka ani o wadach mózgu....ale teraz przynajmniej wiem o co go pytać - następne USG 5stycznia;-)