reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

HURA

mam same dobre wieści!!!

nasz synek ma komory mózgu w normie!!!!
waży już 1620g a to 28tydz 2 d:-D:-D:-D:-D

ma mały nosek długie włosy na głowie i jąderka już w worku:-D:-D:-D

ale super

dostaliśmy najlepszy prezent świąteczny!!!

Miałam juz isc a tu widze takie swietne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz pojecia jak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!! poprawilas mi humorek ta wiadomoscia:-D:-) i jaki duzy Mateuszek.!!!! daj mu buziaka od ciocii:-)

reklama
RYBKA brawo :)) super ze wszystko ok swietny prezent :)
My w poniedzialek idziemy na takie dokladne usg i ciesze sie bo tam widac cala dzidzie a nie jak u mojego gina kawalek po kawalku bo taki ma stary sprzet .

Pospalam i zjadlam znowu zupke a teraz czekam na ciasto ktore juz w piekarniku :)

ide sobie zrobic znowu to picie z cytrynki i pod kocyk :)
Potem jeszcze tu zagladne :)
Milego wieczorku

ccaroline - ja to gapa jestem, pewnie przeoczyłam twego posta po usg:-D
ale cieszę się, że wszystko ok;-):tak:

rybka -
cuuuuudownie, że Mały zdrowy no i do tego dużachny:-D:-D:-D:-D
bardzo się cieszę:tak:

a w ogóle to zapomniałam wam napisać, że dzisiaj w sklepie jedna babka koło 50 przepuściła mnie w kolejce, mówiąc głośno, że przecież pani powinna bez kolejki (reszta ofkors udawała, że nie słyszy;-))

a potem starsza pani przepuściła mnie w drzwiach i jeszcze drzwi przytrzymała:szok:

co to dziś narodowy dzień dobroci dla ciężarówek ????:-D:-D:-D

Rybka cudownie że wysztko ok no i ty taka kruszynka i takiego giganta nosisz w sobie to nie dziewne ze Mateuszek sie pcha na ten świat już:-) Ale niech czeka ... do lutego już niedaleko:-)

Rybka - bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Super dużego chłopaka nosisz pod serduszkiem:-)
Nasza mała troszkę się rozkręciła - bo troszkę się niepokoiłam, że dziś taka spokojna była.

aa... dziewczyny pisalam o wanience pamietacie?
okazalo sie, ze tesciowa zalatwila skads jaka stara uzywana wanienke pokryta tona kurzu :-D
Karol ja wysmiał i powiedział, ze dziekuje za taki prezent, ale na NOWA wanienke to nas jeszcze stać.

reklama
Do góry