reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

ja się kiedyś tym śmierdzącym cepanem smarowałam
:-p
efekty :confused:
nie bardzo :no:

no prawda zapach nie nalezy do najladniejszyh

cebulowy

alejak to maja mama mowi "chcesz byc piekna musisz cierpiec!:tak: :tak:

napewno na blizny bardzo pomaga

pare lat temu mialam opzrzenie 1 stopnia na nodze
wrzacy olej mi sie na nage wylal i spodnie zdjelam razem ze skora a blizny ?
nawet nie mam sladu ze cos tam bylo

ale zaraz jak sie to zagoilo smarowalam grubo cepanem :tak: :tak:

a tak do rozstepow wracajac
jak sie ma do nich tendencje to zaden krem nei pomorze
ja mam taka skore z byle kiogram w ta czy w ta a ja nowe rozstepy dostaje:tak:

reklama
a tak do rozstepow wracajac
jak sie ma do nich tendencje to zaden krem nei pomorze
ja mam taka skore z byle kiogram w ta czy w ta a ja nowe rozstepy dostaje:tak:

niestety tak jest :eek:
mój mąż należy do szczupłych meżczyzn i wystarczy, że kilka kilo mu przybędzie albo ubędzie i jemu robią się delikatne rozstępy...facetowi!! :baffled:
a dodam, że jakby przytył 5 kilo to nadal jest szczupły :surprised:

moj w czesie mojej albo raczej naszej ciazy przytyl 8 i ledwo widac ze wogule cos przytyl :nerd: :baffled:

a 8 kilo to juz cos :tak: ja jak przytylam 8 to w nic juz nie wchodzilam
a on we wszystko tylko ie stercza mu juz kosci na kilometr:tak:

zazdroszcze mu tej jego przemiany materii:tak: :tak: :dry:

Macie rację, u facetów te dodatkowe kg zawsze jakoś tak się sprytnie rozkładają, że ich praktycznie nie widać. A biedna kobietka wystarczy, że zje kilka batonów za dużo i już pupa wieksza. buuuu

hejka:) jestem nowa:) ale tak jak reszta rodze w marcu:) ( powinnam:) a dokladnie 14:) hihihi juz sie nie moge doczekac:)
widze, jakie macie dziewczyny dolegliwosci i wiecie co? ja nie mam zadnych, no moze troche nogi puchna, ale niewiele, poza tym przytyllam od poczatku ciazy 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!! co jest dla wszyskich zdziwieniem, jednak wszystko ( mam nadzieje) jest ok, polozna sie tak dziwi, lekarze tez, ze mowia, albym pamietala o jednym: jak pojade na porodowke to mam krzyczec, ze to porod! bo mi jeszcze wyrostek wytna! ogolnie mam brzuszek:) moj malutki, kochny brzusio, ale nie tak jak wiele kobiet w ciazy. Sama juz nie wiem, czy zazdroscic sobie czy innym:/ hmmmm
pozdrawiam serdecznie:) iza

witam iza

no prosze nastepna szczesciara tylko 5 kilo :szok: :szok: :szok: :szok:

ja to juz sie boj na wage stanac:baffled:

ale fotka jak najbardzie by sie przydala:tak: :-)

reklama
Do góry