reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

ja się kiedyś tym śmierdzącym cepanem smarowałam
:-p
efekty :confused:
nie bardzo :no:

no prawda zapach nie nalezy do najladniejszyh

cebulowy

alejak to maja mama mowi "chcesz byc piekna musisz cierpiec!:tak: :tak:

napewno na blizny bardzo pomaga

pare lat temu mialam opzrzenie 1 stopnia na nodze
wrzacy olej mi sie na nage wylal i spodnie zdjelam razem ze skora a blizny ?
nawet nie mam sladu ze cos tam bylo

ale zaraz jak sie to zagoilo smarowalam grubo cepanem :tak: :tak:

a tak do rozstepow wracajac
jak sie ma do nich tendencje to zaden krem nei pomorze
ja mam taka skore z byle kiogram w ta czy w ta a ja nowe rozstepy dostaje:tak:

reklama
a tak do rozstepow wracajac
jak sie ma do nich tendencje to zaden krem nei pomorze
ja mam taka skore z byle kiogram w ta czy w ta a ja nowe rozstepy dostaje:tak:

niestety tak jest :eek:
mój mąż należy do szczupłych meżczyzn i wystarczy, że kilka kilo mu przybędzie albo ubędzie i jemu robią się delikatne rozstępy...facetowi!! :baffled:
a dodam, że jakby przytył 5 kilo to nadal jest szczupły :surprised:

moj w czesie mojej albo raczej naszej ciazy przytyl 8 i ledwo widac ze wogule cos przytyl :nerd: :baffled:

a 8 kilo to juz cos :tak: ja jak przytylam 8 to w nic juz nie wchodzilam
a on we wszystko tylko ie stercza mu juz kosci na kilometr:tak:

zazdroszcze mu tej jego przemiany materii:tak: :tak: :dry:

Macie rację, u facetów te dodatkowe kg zawsze jakoś tak się sprytnie rozkładają, że ich praktycznie nie widać. A biedna kobietka wystarczy, że zje kilka batonów za dużo i już pupa wieksza. buuuu

hejka:) jestem nowa:) ale tak jak reszta rodze w marcu:) ( powinnam:) a dokladnie 14:) hihihi juz sie nie moge doczekac:)
widze, jakie macie dziewczyny dolegliwosci i wiecie co? ja nie mam zadnych, no moze troche nogi puchna, ale niewiele, poza tym przytyllam od poczatku ciazy 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!! co jest dla wszyskich zdziwieniem, jednak wszystko ( mam nadzieje) jest ok, polozna sie tak dziwi, lekarze tez, ze mowia, albym pamietala o jednym: jak pojade na porodowke to mam krzyczec, ze to porod! bo mi jeszcze wyrostek wytna! ogolnie mam brzuszek:) moj malutki, kochny brzusio, ale nie tak jak wiele kobiet w ciazy. Sama juz nie wiem, czy zazdroscic sobie czy innym:/ hmmmm
pozdrawiam serdecznie:) iza

witam iza

no prosze nastepna szczesciara tylko 5 kilo :szok: :szok: :szok: :szok:

ja to juz sie boj na wage stanac:baffled:

ale fotka jak najbardzie by sie przydala:tak: :-)

reklama
Do góry