reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

a to moje aktualne dane:
137 cm/35tc/160cm.33l.co was slychac?u mnie jak narazie oki.tylko nie wiem po jaka cholewke pytala sie gin czy jestem uczulona na penicyline.znow jutro ide na ktg i badania i teraz co tydz musze do poloznej.

reklama
dawno nie pisałam , no ale jak na razie się nie rozdwoiłam:-)
mała waży juz pewnie z 3800 gr i kopie mnie niemiłosiernie jak szalona

tak mis ie wydaje ze moze tyle wazyc :-), chociaz w 37 tygodniu ważyła 3000gr wg usg , no ale zawsze jest waga jeszcze korygowana o +- 15% :-)
ja przyjmuje ze wazy wiecej :-) , bo ja tez sporo przytyłam i brzuch mam duży;-)

xawek wazyl w 34 tyg 15% wiecej niz norma. (+/- 15% błędu USG). Kuba wazyl 4200 i obstawiam ze Xawek ponizej 3800 nie zejdzzie. szczegolnie ze nie szykuje sie do wyjscia wiec sobie jeszcze podrosnie troszke.
znowu takiego koloska bede musiala przepychac a ja takie waskie bioderka mam :(

no moja nadal kopie jak oszlała....

a co do wagi to ostatnio kolezance wyszlo z usg ze bedzie chlopak 4400 a wyszedł 3800 :-)...także wszsytko jest możliwe

marcuweczki rosly a teraz co niekture macuweczki juz maleja

wiec ja przytylam na mojej wadze 28 kilo , na szpitalnej 24 kilo:szok: :szok:
czyli moja waga dodaje 4 kilo
bardzo duzo

ale juz mam -16 na wadze domowej
tylko ze swija wage wyjsciowa znam z wagi szpitalnej

troche to zamieszane

ale wazne ze juz mi waga spada:tak: :-)

reklama
Do góry