reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

Zgadzam się z Melanie - Malaga super wyglądasz! A myślałyście dziewczyny o profesjonalnej ciążowej sesii zdjęciowej? Moja koleżanka ma taki albumik - cudo. Z meżem, bez męża, w bileliźnie lub bez - fajna pamiątka.

JA myślałam nad tym i nawet mam propozycje zrobic taką sesje - no ale jak sie tyle przytyło tio raczej pięknie to nie wyjdzie.....a poza tym sesja w Olsztynie ...a ja się juz nie wybieram w podróże tym bardziej ze teraz zima przyszła ....zrobie jej sesja jak się urodzi :-)

reklama
malaga syper figurka

magda ja juz kilka fotek troche obinych na profesjonalny styl mam ale pewnie jeszce fajniejsze wyszlyby calkiem profsjonalne:tak:

jarzyneczka dobry fotograf tak cie ustawi i swiatlem pokieruje ze kilogramow nie bedzi eiwdac , a przynajmiej nie powinno ;-) :tak:
cos tam zamaskuje , gdzies rzuci swiatko , gdzies przyciemni i bedzie super. ja juz widzialam jak to profesjonalisci z niczego robia piekne COS:tak:

Ojjj.... mnie już 3 tygodnie temu na uczelni zegnali, bo mysleli zę bedę na dniach rodzić. A gdzie tu do 12 marca.....:-D brzuszek gigant.

to mój brzusio 35tc:-) widać moje rozstępy:wściekła/y: naszczęście są tylko po bokach
2iih0f6.jpg

2m6able.jpg

reklama
Do góry