reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
dziewczyny, wejdzcie na moj profil, tam ono jest, bo ja nie kumata:no: nie umiem go wkleic pod swoja nazwa izadrzew:confused: i chcialam 2gie zdjecie z tatusiem wkleic i tez nic z tego!!!!!!!!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrr:szok:

izadrzew, o matko - widziałam twój brzuszek!!! jaki maluśki i zgrabny
:yes: gdzie ty chowasz swojego szkraba :-D

ja po ostatniej wizycie u ginki, która stwierdziła, że jest za mały brzuch (z czym kompetnie się nie zgadzam, bo małego brzucha wcale nie mam :no: ) to już nawet jestem skłonna tyć, byleby maleńka przybierała na wadze i rosła...ja jakoś sobie potem poradzę z tymi kilogramami ;-) :laugh2: póki co 12 kg na plusie...

jak mnie polozna zobaczyla to od razu chciala na usg wypisywac skierowanie, nastepnie porobila mi badania( krew, mocz, cisnienie) i kazala sie polozyc, zmierzyla go centymetrem, od wzgorka lonowego do punktu znajdujacego sie pod zebrami i zaczela sie smiac, ze nie wypisze tego skierowania, bo brzuch jest w normie, co jest dla niej, dla mnie i dla kazdego zaskoczeniem, nie wiem, bylam juz raz na prywatnym usg ( tu niestety nie daja tyle tego co w pl):no: i nie mam ochoty isc tam drugi raz, bo to kosztuje ( 80ł) :baffled: ponad to w srode mialam 1sze bole przepowiadajace, kolo 1h, dolne partie krzyza i brzucholka, co mnie kompletnie juz zaskoczylo i zdziwilo:szok:
dodam tylko,ze w srode zaczynam 35 tydz:-)

Witaj Iza,

5kg to faktycznie malutko ale może jesteś masz taką budowę, że to wystarczy żeby Dziecko sie właściwie rozwijało.
Mama jak była w ciąży z moim bratem to podobno tylko 6kg przytyła. Ja 2 tyg. temu byłam na plusie 15kg a ostatnio się juz nawte nie ważę :/. Ale w środę się u ginki zważę i załamię zapewne...

ja się dołączam do ochów i achów z zachwytu nad małym bebzonikiem:tak:
nie ma co?
zgrabny brzuszek, którego nie można nazwać balonikiem ;-):-)

koniecznie musze sobie pstryknąć dzis fotke

potem sie pochwale :tak:

reklama
Iza - piękny maleńki brzucholek :happy: Aż trudno uwierzyć, że to prawie 9 miesiąc :szok:

Mel - czekamy na Twój brzuszek :tak: :-D

Do góry