reklama
A
Agutek
Gość
izadrzew, o matko - widziałam twój brzuszek!!! jaki maluśki i zgrabny
gdzie ty chowasz swojego szkraba
ja po ostatniej wizycie u ginki, która stwierdziła, że jest za mały brzuch (z czym kompetnie się nie zgadzam, bo małego brzucha wcale nie mam ) to już nawet jestem skłonna tyć, byleby maleńka przybierała na wadze i rosła...ja jakoś sobie potem poradzę z tymi kilogramami ;-) póki co 12 kg na plusie...
gdzie ty chowasz swojego szkraba
ja po ostatniej wizycie u ginki, która stwierdziła, że jest za mały brzuch (z czym kompetnie się nie zgadzam, bo małego brzucha wcale nie mam ) to już nawet jestem skłonna tyć, byleby maleńka przybierała na wadze i rosła...ja jakoś sobie potem poradzę z tymi kilogramami ;-) póki co 12 kg na plusie...
jak mnie polozna zobaczyla to od razu chciala na usg wypisywac skierowanie, nastepnie porobila mi badania( krew, mocz, cisnienie) i kazala sie polozyc, zmierzyla go centymetrem, od wzgorka lonowego do punktu znajdujacego sie pod zebrami i zaczela sie smiac, ze nie wypisze tego skierowania, bo brzuch jest w normie, co jest dla niej, dla mnie i dla kazdego zaskoczeniem, nie wiem, bylam juz raz na prywatnym usg ( tu niestety nie daja tyle tego co w pl) i nie mam ochoty isc tam drugi raz, bo to kosztuje ( 80ł) ponad to w srode mialam 1sze bole przepowiadajace, kolo 1h, dolne partie krzyza i brzucholka, co mnie kompletnie juz zaskoczylo i zdziwilo
dodam tylko,ze w srode zaczynam 35 tydz:-)
dodam tylko,ze w srode zaczynam 35 tydz:-)
debiutantka
Marcówka 2007
Witaj Iza,
5kg to faktycznie malutko ale może jesteś masz taką budowę, że to wystarczy żeby Dziecko sie właściwie rozwijało.
Mama jak była w ciąży z moim bratem to podobno tylko 6kg przytyła. Ja 2 tyg. temu byłam na plusie 15kg a ostatnio się juz nawte nie ważę :/. Ale w środę się u ginki zważę i załamię zapewne...
5kg to faktycznie malutko ale może jesteś masz taką budowę, że to wystarczy żeby Dziecko sie właściwie rozwijało.
Mama jak była w ciąży z moim bratem to podobno tylko 6kg przytyła. Ja 2 tyg. temu byłam na plusie 15kg a ostatnio się juz nawte nie ważę :/. Ale w środę się u ginki zważę i załamię zapewne...
M
Melanie
Gość
ja się dołączam do ochów i achów z zachwytu nad małym bebzonikiem
nie ma co?
zgrabny brzuszek, którego nie można nazwać balonikiem ;-):-)
koniecznie musze sobie pstryknąć dzis fotke
potem sie pochwale
nie ma co?
zgrabny brzuszek, którego nie można nazwać balonikiem ;-):-)
koniecznie musze sobie pstryknąć dzis fotke
potem sie pochwale
A
Agutek
Gość
czekamy Mel na twoją odsłonę ;-)
M
Melanie
Gość
nie wyszło dzisiaj, może jutro .... ;-)
reklama
Podziel się: