reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
roksi, ale cały czas ci się robia nowe, czy to te, co pisałaś kiedyś, że raz ci się zrobiły??
no właśnie robią się nowe:wściekła/y: teraz mam na boczkach i udach od wewnątrz z tym że te na udach są płytkie, od 3 miesiaca ciąży smaruje się mustelą a ostatnio nawet zakupiłam tą mustele która smaruje się już powstałe rozstępy

no właśnie robią się nowe:wściekła/y: teraz mam na boczkach i udach od wewnątrz z tym że te na udach są płytkie, od 3 miesiaca ciąży smaruje się mustelą a ostatnio nawet zakupiłam tą mustele która smaruje się już powstałe rozstępy

biedna :eek:
ale wiele byłych ciężarówek pociesza, że potem one jaśnieją i nie są takie widoczne, więc może nie będziesz musiała już niedługo się tym martwić...

Roksi ja tez sie mustella smaruje i ta na powstale rozstepy tez mam i nie pomaga , tzn moze pomaga bo pewnie bez niej milabym ichjeszcze wiecej:baffled: :baffled:

jamam na udach od wewnatrz i na na udach u gory i na bokach , brzuch narazie czysty ale caly czas napiety wiec tylko patrezc za nowymi rozstepami:-( :no:

wyczytalam gdzies ze na rostapy jest dobra masc na blizny bo rostep to nic innego jak blizna
wiec po porodzie i chyba karmieniu juz bedzi emozna stosowc masc na blizny i moze znikna :tak:
ja caly czas na to licze:dry:

Roksi ja tez sie mustella smaruje i ta na powstale rozstepy tez mam i nie pomaga , tzn moze pomaga bo pewnie bez niej milabym ichjeszcze wiecej:baffled: :baffled:

jamam na udach od wewnatrz i na na udach u gory i na bokach , brzuch narazie czysty ale caly czas napiety wiec tylko patrezc za nowymi rozstepami:-( :no:

wyczytalam gdzies ze na rostapy jest dobra masc na blizny bo rostep to nic innego jak blizna
wiec po porodzie i chyba karmieniu juz bedzi emozna stosowc masc na blizny i moze znikna :tak:
ja caly czas na to licze:dry:
Miloku pewnie chodzi Ci o tą maść cepan tylko słyszałam że można się nią smarować po karmieniu ale nie wiem czy wtedy coś pomoże:no: najlepiej smarowac świeże rozstępy

ja mam wlasnie ta masc na blizne po operacji i na ulotce nie ma nawet wzmianki zeby unikac jej w ciazy , a wiem ze dziewczyny na blizny po cesarce jej urzywaja ,

ja sie na czas ciazy nia nie smaruje , ale chyba po ciazy zapytam lekarza i jak nie bedzi eprzciwskazan to juz w czasie karmienia zaczne

aj k nie bedzi emozna to mam jeszcze vishy tez podobno dobry na rozstepy

bo tej mustelli to cos nie wierze:no:

ja mam wlasnie ta masc na blizne po operacji i na ulotce nie ma nawet wzmianki zeby unikac jej w ciazy , a wiem ze dziewczyny na blizny po cesarce jej urzywaja ,

ja sie na czas ciazy nia nie smaruje , ale chyba po ciazy zapytam lekarza i jak nie bedzi eprzciwskazan to juz w czasie karmienia zaczne

aj k nie bedzi emozna to mam jeszcze vishy tez podobno dobry na rozstepy

bo tej mustelli to cos nie wierze:no:
o kurcze to muszę ja kupić też spytam się lekarza czy mogę co do wichy to miałam kiedyś ten krem drenujący na celulit i lipa straszna :wściekła/y:

ja tam nie maruje sie kremami czy balsamami na rozstepy bo one u mnie nie znikna.jedynie smaruje brzuszek oliwka dla dzieci zeby sie rozjasnily te rozstepy.Aleksander wazy juz 1,600 ale i tak z niego leniuszek.moje wyniki sa sa swietne,sniegu juz nie ma:-D:-D:-D:-D,nareszcie moge codziennie chodzic na spacerki.

reklama
Mój Fissan już drugi raz mnie nie zawiódł (a może poprostu mam takie ciało, że rozstępy się nie robią?). Jakby nie było, rozstępów nie ma, kiedyś wyczaiłam coś na boczkach ale teraz i tego nie ma (?):))
Wiem, że najgorsze są te ciemne, czerwono - fioletowe - głębokie i nie chcą schodzić. Reszta to pryszcz.

Do góry