A
Agutek
Gość
tylko te rozstępy mogły by się już nie robić
roksi, ale cały czas ci się robia nowe, czy to te, co pisałaś kiedyś, że raz ci się zrobiły??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko te rozstępy mogły by się już nie robić
no właśnie robią się nowe teraz mam na boczkach i udach od wewnątrz z tym że te na udach są płytkie, od 3 miesiaca ciąży smaruje się mustelą a ostatnio nawet zakupiłam tą mustele która smaruje się już powstałe rozstępyroksi, ale cały czas ci się robia nowe, czy to te, co pisałaś kiedyś, że raz ci się zrobiły??
no właśnie robią się nowe teraz mam na boczkach i udach od wewnątrz z tym że te na udach są płytkie, od 3 miesiaca ciąży smaruje się mustelą a ostatnio nawet zakupiłam tą mustele która smaruje się już powstałe rozstępy
no właśnie robią się nowe teraz mam na boczkach i udach od wewnątrz z tym że te na udach są płytkie, od 3 miesiaca ciąży smaruje się mustelą a ostatnio nawet zakupiłam tą mustele która smaruje się już powstałe rozstępy
Miloku pewnie chodzi Ci o tą maść cepan tylko słyszałam że można się nią smarować po karmieniu ale nie wiem czy wtedy coś pomoże najlepiej smarowac świeże rozstępyRoksi ja tez sie mustella smaruje i ta na powstale rozstepy tez mam i nie pomaga , tzn moze pomaga bo pewnie bez niej milabym ichjeszcze wiecej
jamam na udach od wewnatrz i na na udach u gory i na bokach , brzuch narazie czysty ale caly czas napiety wiec tylko patrezc za nowymi rozstepami:-(
wyczytalam gdzies ze na rostapy jest dobra masc na blizny bo rostep to nic innego jak blizna
wiec po porodzie i chyba karmieniu juz bedzi emozna stosowc masc na blizny i moze znikna
ja caly czas na to licze
o kurcze to muszę ja kupić też spytam się lekarza czy mogę co do wichy to miałam kiedyś ten krem drenujący na celulit i lipa strasznaja mam wlasnie ta masc na blizne po operacji i na ulotce nie ma nawet wzmianki zeby unikac jej w ciazy , a wiem ze dziewczyny na blizny po cesarce jej urzywaja ,
ja sie na czas ciazy nia nie smaruje , ale chyba po ciazy zapytam lekarza i jak nie bedzi eprzciwskazan to juz w czasie karmienia zaczne
aj k nie bedzi emozna to mam jeszcze vishy tez podobno dobry na rozstepy
bo tej mustelli to cos nie wierze