reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Czy Wam też czas teraz tak wolno płynie!? Też czekam niecierpliwie chociażby do połowy lutego. Zaczęłam sprawdzać w necie jakie szanse miałoby moje maleństwo, gdyby się urodziło tego czy owego dnia. Psychoza mnie czasami ogarnia.))

Czy Wam też czas teraz tak wolno płynie!? Też czekam niecierpliwie chociażby do połowy lutego. Zaczęłam sprawdzać w necie jakie szanse miałoby moje maleństwo, gdyby się urodziło tego czy owego dnia. Psychoza mnie czasami ogarnia.))

oj tak...niestety :eek:
ja pamiętam jak w 28-29 tc marzyłam, żeby był już 34 tc, bo wtedy będę spokojniejsza
no i mam już prawie 35 tc a wcale spokojniejsza nie jestem i nadal sie boję, co by było gdyby mała zaczęła się pchać na świat
nadal psychicznie gotowa nie jestem jeszcze
nastawiłam się, że poród dopiero po 38 tc i teraz mam za swoje - schizy totalne :laugh2:

znalazłam takie coś

Dzieci urodzone w 34 tygodniu ciąży mają już całkiem dobrze rozwinięte płuca, a ich waga przeciętnie 2250 gramów i wzrost 32 centymetry umożliwiają im przeżycie poza macicą bez specjalnych zabiegów medycznych, chociaż może być konieczne podawanie przez kilka dni tlenu

P.S. znowu zeszłyśmy z głównego tematu wątku hihi ;-) :laugh2:

To ja powrócę do głównego tematu ;-) :-D :-D

Wszystkie brzuszki piękne :tak: :-D I jakie duże już :tak: Już niedługo będziemy tęskniły za tymi naszymi balonikami ;-)

33t 1d i krzywa kreska :-p :-D

33t 5d

Mi tez się czas dłuży :-(...dopiero 34 tydzien.W poniedziałek miałam taki skurcz na zajęciach w szkole rodzenia że myślałam , że za chwilę zacznę rodzić ...trzymało mnie ze 2 godziny .....no ale to tylko maleńka próba była :-).....teraz mała rosnie i dalej sie przeciaga.
Jeszcze dwa tygodnie i bedzie donoszona :-)......

To ja powrócę do głównego tematu ;-) :-D :-D

Wszystkie brzuszki piękne :tak: :-D I jakie duże już :tak: Już niedługo będziemy tęskniły za tymi naszymi balonikami ;-)

33t 1d i krzywa kreska :-p :-D

33t 5d

ja nie mam zdjęć ale brzuszek mam chyba wiekszy :-)....tyłek niestety tez ;-(...twój jest cudenko.....acha i nie mam kreski..chyba sobie namaluje hihi

Zgadzam się z Melanie - Malaga super wyglądasz! A myślałyście dziewczyny o profesjonalnej ciążowej sesii zdjęciowej? Moja koleżanka ma taki albumik - cudo. Z meżem, bez męża, w bileliźnie lub bez - fajna pamiątka.

reklama
Do góry