reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

ale urósł :-)

elegancki :tak:

jak na prawie 30 tc, to chyba wcale nie jest ogromny
jak mój mąz przyjedzie z naszym kompem, to pokaze Wam fotki z poprzedniej ciązy, sama jestem ciekawa jak wyjdzie porównanie :-)

reklama
Roksie sliczny i taki ladnie ksztaltny.

polknelas pileczke no super!!!:-D :-)
moj juz duzy a dzisiaj szczegolnie jakby spuchniety byl:-(

Mel czekamy na fotki domku Pariski:tak:

:-) super brzucholek
bardzo ładna bluzeczka

ależ ostatnio powiększyły się nam te brzuszki, co ?
juz nie sa takie ledwo widoczne :tak:

mam wrażenie że mój brzusio jest bardzo wysoko:-) jak byłam ostatnio ulekarz to powiedził że macica jest wysoko a na tym etapie ciąży powinna być tak 3 palce nad pępkiem:confused: a u mnie jest dużo wyżej i mówi że dzidzia jest duża:szok: :szok: :szok:

ciekawe....
zobaczymy w marcu :tak:
mi tez tak gadano :-p i dzidzia byla standardowa :tak:
teraz w PL tez mi gadali, ze duży chłopak
nie wierze w te brednie :eek::-D:-D

roksi i debiutantko , ale macie duze brzuchalki!! wow :szok: :-) sliczne...:happy:
chyba przewodzicie w wielkosciach - pewnie bedziecie mialy dorodne dzieciaczki, albo po prostu macie taka budowe...no widac pieknie ciaze jak byk :tak:

roksi, ja jak bylam w 27tc u ginki to powiedziala, ze wlasnie 3 palce nad pepkiem to standard dla ok. 30 tc...mnie to juz troszke smieszy, bo niby macica tak mi sie rozrasta, ale jej zawartosc jest malutka ;-) dzidzia wg usg ciagle o tydzien mlodsza niz niby wg OM :laugh2:

Czekaj czekaj agutek jeszcze nie iwdzialas mojego.
jak tak na dziewczyny patrez to cos mi sie przy moim male wydaja;-)

potem fotki zrobie to zobaczycie i same sie przekonacie.
a ta twoja kolezanka to pewnie chciala ci dopiec.
tez mam taka jedna siosstre mojego meza ,ktore jak ja sie dopiero dowiedzialam ze w ciazy jestesm, a w 4 miesiacu bylam, to mi powiedziala boze jak cie wywalilo
a inni ale ty schudlas , i spodnie mi z tylka spadaly.poprostu chciala dogryzc:wściekła/y:

reklama
Do góry