reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

:tak: No wiec drogie panie najwiekszy brzuch na forum marcowek w 27+5 tyg!!!!
2753zb5.jpg

27512ol6.jpg

27513ej7.jpg

27514qg8.jpg

27517ue5.jpg

patrzac na moje gigabtyczne brzucho smialo mozecie sie pocieszyc ze nie jest z wami tak zle. a ja dopiero w 27+5 tygodniu jestem

reklama
acha nawet dwie

raz sobie przekulam ,ale okazalo sie ze moje cialo nie przyjmuje kolczyka i musialam zamrazac ,a jak sie zagoilo to znowu sobie przekulam i cialo sie przyzwyczailo:-) :tak: ;-)

Wiem wiem glupia jestem , ale chociaz brzucha nie pokazuje ani latem(no chyba ze w stroju)ani zima to bez niego czuje sie jakos nago.
jakbym jakiejs czesci bielizny nie zalozyla;-) ;-)
jak juz urodze to pewnie po raz 3 przekuje:szok: ;-) ale to sie jeszcze zobaczy bo juz jakos mniej mi go brakuje:eek: :baffled: :cool2:

też mam dziurkę po kolczyku wyjełam pół roku przed ciążą i teraz ta dziuka mi zarosła ale jest czerwona a od paru dni brązowa

ja wyjelam dopiero w 4 miesiacu ,bo nie iwedzialam co robic :confused: :confused: :confused:

mi tez sie robi ciemniejsza ale pirwsza zamrazana,tzn blizna po niej. ona robi sie czerwona i sie troche rozciaga.

obawiam sie co sie tam narobi pod koniec ciazy jak to sie porozciaga ale caly czas licze na to ze jak juz brzucho wruci do normy to dziurki tez:-D :-D

Ale mi te fotki wielkie wyszly:szok: :szok: troche przesadzilam:baffled: :baffled:

ja wyjelam dopiero w 4 miesiacu ,bo nie iwedzialam co robic :confused: :confused: :confused:

mi tez sie robi ciemniejsza ale pirwsza zamrazana,tzn blizna po niej. ona robi sie czerwona i sie troche rozciaga.

obawiam sie co sie tam narobi pod koniec ciazy jak to sie porozciaga ale caly czas licze na to ze jak juz brzucho wruci do normy to dziurki tez:-D :-D

Ale mi te fotki wielkie wyszly:szok: :szok: troche przesadzilam:baffled: :baffled:

moja znajoma też miała dziurkę i po porodzie wszystko wróciło do normy tylko dalej ma dziurkę brązowawą:szok: jak mój brzuchol będzie nadawał się do pokazania:confused: to po ciąży też pępek przebije jeszcze raz żeby nie było widać tej dziury brązowej:laugh2:

Roksi, :confused:Twoja mama też ma pępęk przekłuty?:szok::szok: ale fajowo:-D
Spoko dziewczyny, moja koleżanka ma tatuaż na brzuchu, masakrycznie wyglądał podczas ciąży:baffled::szok: ale kilka miesięcy po porodzie, troche brzuchowych ćwiczeń i jest jak dawniej, całe szczęście bo tatoo był drogi a usunięcie kosztowałoby ją 3x tyle co on:baffled::tak:

sorry, Roksi, :errr::sorry2:error źle przeczytałam, nie o mame chodziło:baffled::laugh2:
czytac nie umiem:baffled:
Miloku Twój brzusio nie jest wcale taki największy, mnie już pępek zaczyna po mału wystawać:tak::szok:

moj pepek jak siedze to juz wystaje caly :eek:

miloku, a w ktorym miejscu ty masz ten brzuch najwiekszy z marcowek? ;-) on wcale taki duzy nie jest - wydaje ci sie hihi :-D

reklama
Miloku brzusi piekny ale czy najwiekszy :no:
Doczekam do Tego terminu co Ty foczylas i wkleja :tak:

Ja wyjelam kolczyk w 4 miesiacu z Jasiem, niestety dziurka zarosla
Mam zamiar przekloc znow, bo mi sie podoba

Do góry