reklama
A
Agutek
Gość
ja o porodzie jeszcze nie mysle w sesnie, ze boje sie bolu itp.
bardziej schizuje sie tym, zeby malutka donosic - od dzisiejszego dola mam schize pod tytulem "przedwczesny porod"...
wszystko przez te bole tam w dole
no i marze tylko, zeby Tola siedziala w brzuszku sobie jeszcze i nie pchala sie na swiat, zebym mogla ja zdrowiutka i donoszona urodzic...
od 36 tygodnia to porod to juz luzik chyba nie? czyli jeszcze 8 tygodni
a w 34 tc juz bym sie chyba tak bezpieczniej czula, ze juz mi malo zostalo i Toli nic nie grozi...
bardziej schizuje sie tym, zeby malutka donosic - od dzisiejszego dola mam schize pod tytulem "przedwczesny porod"...
wszystko przez te bole tam w dole
no i marze tylko, zeby Tola siedziala w brzuszku sobie jeszcze i nie pchala sie na swiat, zebym mogla ja zdrowiutka i donoszona urodzic...
od 36 tygodnia to porod to juz luzik chyba nie? czyli jeszcze 8 tygodni
a w 34 tc juz bym sie chyba tak bezpieczniej czula, ze juz mi malo zostalo i Toli nic nie grozi...
M
miloku
Gość
ja jeszcze tak nie mysle .
wogule to jakos wydaje mi sie ze ten porod to jakos pojdzie , pewnie sie myle ale puki co wole taka wizje
ja to rosne za to i rosne, a moze raczej tyje i tyje.
ale co sie dziwic jak jem i jem i jem i jem i przestac nie moge
wogule to jakos wydaje mi sie ze ten porod to jakos pojdzie , pewnie sie myle ale puki co wole taka wizje
ja to rosne za to i rosne, a moze raczej tyje i tyje.
ale co sie dziwic jak jem i jem i jem i jem i przestac nie moge
A
Agutek
Gość
ostatnio ciagnely mnie wiazadla czego efektem jest 95 cm w obwodzie podczas wieczornego mierzenia no to rosniemy
JustineMyMind
Mama Laureńki
ja mam 97 <właśnie sie zmierzyłam>
byłam dzisiaj u Gina i dowiedziałam sie że moja córeńka waży 1186 g :-) czyli jest o 662 gramy cięższa niż miesiąc temu
czyli rośniemy !!!
byłam dzisiaj u Gina i dowiedziałam sie że moja córeńka waży 1186 g :-) czyli jest o 662 gramy cięższa niż miesiąc temu
czyli rośniemy !!!
M
miloku
Gość
a mi nikt dzidzi nie wazyl
jak rosniemy to rosniemy
Mi napewno waga urosla juz 11.5 kilo, a do swiat jeszcze troche
zakladam ze po moich swatecznych planach bedzie kolo 15 i do porodu dojade do kolo 20.;-)
e tam co za roznica.;-)
Zawsze myslalm ze jak w ciazy bede to sobie odbije za wszystkie czasy,tzn z jedzeniem ;-) i takiego mam od teraz plana :-)
jak rosniemy to rosniemy
Mi napewno waga urosla juz 11.5 kilo, a do swiat jeszcze troche
zakladam ze po moich swatecznych planach bedzie kolo 15 i do porodu dojade do kolo 20.;-)
e tam co za roznica.;-)
Zawsze myslalm ze jak w ciazy bede to sobie odbije za wszystkie czasy,tzn z jedzeniem ;-) i takiego mam od teraz plana :-)
A
Agutek
Gość
miloku ja tez nie wiem ile moja malenka wazy ;-)
ale wiem za to doskonale ile ja waze ciagle 7.5 kg na plusie
ale wiem za to doskonale ile ja waze ciagle 7.5 kg na plusie
malaga
Fanka BB :)
My też rośniemy - 93 cm - mierzone przed chwilką ;-)
A co do porodu - ja już myślę, bo dostałam zaświadczenie od okulistki, że najlepszym rozwiązaniem u mnie byłoby cesarskie cięcie.. Zobaczymy, jak to będzie...
Miloku, debiutantko - piękne brzuszki Rośniemy, rośniemy, wszystkie
A co do porodu - ja już myślę, bo dostałam zaświadczenie od okulistki, że najlepszym rozwiązaniem u mnie byłoby cesarskie cięcie.. Zobaczymy, jak to będzie...
Miloku, debiutantko - piękne brzuszki Rośniemy, rośniemy, wszystkie
M
miloku
Gość
Natchnelyscie mnie i znowu sie zmierzylam i po obiedzie w najszerszym miejscu brzucha mam 107 cm.
ja zmalalam
nie nie innego sznurka uzylam do zmierzenia brzucha i moze tamten sie troche rozciagnal .
przy tym nie ma pomylki;-) :-)
ja zmalalam
nie nie innego sznurka uzylam do zmierzenia brzucha i moze tamten sie troche rozciagnal .
przy tym nie ma pomylki;-) :-)
reklama
A
Agutek
Gość
hehe miloku kup centymetr to nie bedzie na pewno zadnej pomylki
ale powiem ci, ze ja tez miewam dni, ze miara pokazuje mi jednego dnia wiecej, a drugiego troszke mniej
wszystko zalezy, ze tak powiem od "intensywnosci" danego dnia - jesli wiecej sie chodzi, wykonuje rozne czynnosci, wiecej sie zje to na wieczor bardziej wywala brzuch...a w dni spokojne, gdy np. wiecej sie lezy to pokazuje miara mniejszy obwod
ale powiem ci, ze ja tez miewam dni, ze miara pokazuje mi jednego dnia wiecej, a drugiego troszke mniej
wszystko zalezy, ze tak powiem od "intensywnosci" danego dnia - jesli wiecej sie chodzi, wykonuje rozne czynnosci, wiecej sie zje to na wieczor bardziej wywala brzuch...a w dni spokojne, gdy np. wiecej sie lezy to pokazuje miara mniejszy obwod
Podziel się: