Witam niedzielnie!:-)
Ja też melduję się po sobotniej zabawie.;-) Byliśmy w Częstochowie na kolejnym weselichu u kuzynki mojego Mężula. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie pogoda - było tak zimno, że szok - chyba z 10 stopni, brrrrr
! Strasznie się bałam żeby Martynka się nie przeziębiła, ale chyba będzie dobrze - czasami sobie kichnie, albo zakaszle, ale mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie....
No, a my wybawiliśmy się świetnie!
Beti rozumiem, że zabawa na weselu była udana..!?;-)
Darinia ja jak u Ciebie?! Braliście Zuziaczka ze sobą czy została z babunią?
Dorotaa witaj po przerwie i pisz co tam u Was słychać!:-)
Ninja bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka...:-(Ale tak jak pisałaś taka jest kolej rzeczy...
Mrowa witaj po urlopie! No to nieźle Kondzik zaszalał nad morzem - widać bardzo mu się podobało skoro postanowił na swoich nóżkach zasmakować spacerków, hehe
Czekam z niecierpliwością na foto-relację!;-)
Doris super, że wypoczęliście w Zakopanym - ale Ci zazdraszczam...:-)! Jeszcze nie zdążyłam Emilce pogratulować pierwszego ząbka, a tu już się drugi pojawił - super, że tak szybciutko i w miarę bezboleśnie!
Gratulki!
Ewa33 powodzenia w dalszej walce z butelką!;-)
Weronikaa fajny Nelcia będzie miała wózeczek! Ciekawa jestem czy zaliczyła już pierwszą przejażdżkę...?
Co do spacerówek to z tych, o których piszecie mi najbardziej podoba się Peg Perego. Ja mam po Zuzi parasolkę z Chicco, ale uważam, że Peg Perego jest jeszcze lepiej dopracowany. Z kolei Inglesina wg mnie jakoś dziwnie wąskie siedzisko...
Najlepsze życzenia urodzinkowe dla ostatnich solenizantek!!!
Buziaki dla Juleczki na pół roczku!:-):-):-)