reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam! ja dziś (a raczej już wczoraj) miałam fatalny dzień.. tak wściekła nie byłam już dawno.. cały dzień zmarnowany, a cegieł klinkierowych jak nie było tak nie ma (resztę opisze na wątku budowlanym, ale dopiero jak ochłonę).. na szczęście mąż mnie zabrał na pyszne żarełko.. kawkę z adwokatem i na łowy do Empiku - tak teraz myślę, że musiałam wyglądać na mega-wściekłą skoro był tak szczodry
MILENKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
dołączam do grupy hetero:-) - jak gin to tylko facet!! oraz do grupy planujących dzieciaczki - ale ja dopiero na 2012.. chyba, że się trafi wczesniej to przyjmiemy pod dach i wychowamy na początku mówiłam, ze kolejny dzidziuś powstanie po przeprowadzce do nowego domu, ale nie sądziłam, ze to będzie w przyszłym roku:-)
ninja Tymon dzielny facet:-)
kasik też by mi się bieganie przydało.. ale póki co to tylko po schodach latam:-)
PM tak wiele młodych ludzi wokół odchodzi, że aż dreszcze przechodzą na samą myśl.. u mnie też kilka takich zdarzeń.. i tego boję się najbardziej..
Mrowa szok jejciu dobrze, że to wyłapałaś.. przyznam, że pierwszy raz o czymś takim słyszę a Kondzik już niezłe chłopisko:-) trzymam kciuki za szczepienie:-)
darinia już finiszujesz! wytrwałości ci życze:-) kciukasy zaciśnięte:-)
Beti Marysia tez coraz mniej śpi, ale taka kolej rzeczy:-)
dzisiaj zalewamy strop! :-):-):-)
MILENKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
dołączam do grupy hetero:-) - jak gin to tylko facet!! oraz do grupy planujących dzieciaczki - ale ja dopiero na 2012.. chyba, że się trafi wczesniej to przyjmiemy pod dach i wychowamy na początku mówiłam, ze kolejny dzidziuś powstanie po przeprowadzce do nowego domu, ale nie sądziłam, ze to będzie w przyszłym roku:-)
ninja Tymon dzielny facet:-)
kasik też by mi się bieganie przydało.. ale póki co to tylko po schodach latam:-)
PM tak wiele młodych ludzi wokół odchodzi, że aż dreszcze przechodzą na samą myśl.. u mnie też kilka takich zdarzeń.. i tego boję się najbardziej..
Mrowa szok jejciu dobrze, że to wyłapałaś.. przyznam, że pierwszy raz o czymś takim słyszę a Kondzik już niezłe chłopisko:-) trzymam kciuki za szczepienie:-)
darinia już finiszujesz! wytrwałości ci życze:-) kciukasy zaciśnięte:-)
Beti Marysia tez coraz mniej śpi, ale taka kolej rzeczy:-)
dzisiaj zalewamy strop! :-):-):-)
Zuziu wszystkiego naj na nastepny miesiaczek :-)
Asze zwróciłam uwage jak miała ospe i sprawdziłam czy tam gdzie nie ma krosteczek i sobie mysle a sprawdze czy wargi sie rozchylaja tak z ciekawosci no i nic nie drgneły wiec jak umówiłam sie z Kondziem to ja wziełam przy okazji i wyszło ze zrobiłam to w pore uffff
Skaba to wielki dzien dzisiaj mezus stanał na wysokosci zadania;-)
ja tez wole ginów facetów wiec dołanczam do funklubu hetero
a dzieciaczków juz nie planujemy no chyba ze wpadniemy to tak jak Skaba przygarniemy i wychowamy
a Kondzio mi dał dzis popalic nonstop sie budził i jadłtakze padam na twarz dzis
Asze zwróciłam uwage jak miała ospe i sprawdziłam czy tam gdzie nie ma krosteczek i sobie mysle a sprawdze czy wargi sie rozchylaja tak z ciekawosci no i nic nie drgneły wiec jak umówiłam sie z Kondziem to ja wziełam przy okazji i wyszło ze zrobiłam to w pore uffff
Skaba to wielki dzien dzisiaj mezus stanał na wysokosci zadania;-)
ja tez wole ginów facetów wiec dołanczam do funklubu hetero
a dzieciaczków juz nie planujemy no chyba ze wpadniemy to tak jak Skaba przygarniemy i wychowamy
a Kondzio mi dał dzis popalic nonstop sie budził i jadłtakze padam na twarz dzis
Ostatnia edycja:
hihi i znowu pierwsza :-)
Nela miała wczoraj straszny dzionek, chyba przez ten upał, ni czorta nie mogła zasnąć, jak obudziła się o 11 tak do wieczora nic, padła mi na rękach a razej na brzuchu o 16:30 i spała do 18. A później poszliśmy na spacerek i wróciliśmy przed21, kąpiel cyc i nic Dałam 130 z zamrażary i zasnęła o 22. Cyc o 1, 6 i pobudka o 8 SZOK
A teraz jest już po godzinnej drzemce
Nela miała wczoraj straszny dzionek, chyba przez ten upał, ni czorta nie mogła zasnąć, jak obudziła się o 11 tak do wieczora nic, padła mi na rękach a razej na brzuchu o 16:30 i spała do 18. A później poszliśmy na spacerek i wróciliśmy przed21, kąpiel cyc i nic Dałam 130 z zamrażary i zasnęła o 22. Cyc o 1, 6 i pobudka o 8 SZOK
A teraz jest już po godzinnej drzemce
-
I chyba jednak kolejny facet mi się marzy....
. Jeszcze tylko dwujeczka by mi została do mojej wymarzonej piątki,
jato chyba za mientka na ból jestem i ciężko będzie mi się na drugie zdecydować, a Ty o piąteczce piszesz - PODZIWIAM!!!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
leją! leją strop!!:-) od rana taka podekscytowana chodzę:-):-):-)
MrsF piąteczka? to ci wyzwanie!:-) ja wcześniej mówiłam, że chciałabym mieć duużo dzieci, ale teraz stwierdzam, że czas ucieka tak szybko, że czasem się zastanawiam czy na trzecie nam sił starczy ale w domu są trzy pokoje na górze, a pustostanów nie chciałabym mieć:-)
MrsF piąteczka? to ci wyzwanie!:-) ja wcześniej mówiłam, że chciałabym mieć duużo dzieci, ale teraz stwierdzam, że czas ucieka tak szybko, że czasem się zastanawiam czy na trzecie nam sił starczy ale w domu są trzy pokoje na górze, a pustostanów nie chciałabym mieć:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
jato chyba za mientka na ból jestem i ciężko będzie mi się na drugie zdecydować, a Ty o piąteczce piszesz - PODZIWIAM!!!
Dlatego między innymi zdecydowałm się na znieczulenie zewnątrzoponowe - od razu mówiłam, że rodzić bym mogła po miesiącu (zdecydowanie gorsze było chodzenie w 8 i 9 miesiącu ciąży)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
kra - witaj!
ps - Ja docelowo planuję troje dzieci - najchętniej jeszcze drugiego chłopca a po dłuższej przerwie córcię, co by mi młodość przedłużyła, hahahaahaah (tak jest u moich teściów - chłopaki pouciekali dawno z domu a córcia jeszcze wypełnia po nich pustkę)
ps - Ja docelowo planuję troje dzieci - najchętniej jeszcze drugiego chłopca a po dłuższej przerwie córcię, co by mi młodość przedłużyła, hahahaahaah (tak jest u moich teściów - chłopaki pouciekali dawno z domu a córcia jeszcze wypełnia po nich pustkę)
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
ninja u mnie też był taki plan: dwóch chłopaków i córcia na końcu, ale jak widać w praktyce inaczej to wyszło:-) z drugiej strony się cieszę, bo już mamy "wszystkie" dzieci i naprawdę będzie mi wszystko jedno co się urodzi jako trzecie, a tak bylby stresior i "celowanie w dziewczynkę":-) a poza tym, gdyby się okazało, że już wiecej nie da rady to trudno:-)