reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
ooo widzę, że ja dziś pierwsza na bb :tak:
ŚPIOCHY - POBUDKA!!!!

Weronika super ze bioderka ok:tak:a wizyta przejdzie raz dwa;-) w ciazy przeciez lubiłas jak ci gin zagladał hihi

Mrowa - no niby tak, w ciąży to nie mogłam się doczekać kolejnej wizyty żeby zobaczyć moją kruszynkę, a teraz ... jak tam nic nie ma ... jakoś się nie garnę się tej wizyty :baffled::zawstydzona/y:

Giza - zdrówka dla Przemcia, no i śliczny avatarek ;-)

Milenciu wszystkiego najlepszego na kolejny miesiaczek:happy::happy::happy:
Giza biedny Przemek:-( buziaki dla nego
Weronika odbebnisz i na chwile bedizes zmiec spokój:tak:

Witam z rana!
Poniedziałek tak dał mi w kość, że wieczorem nie miałam nawet siły żeby do Was zajrzeć...:-( Na szczęście bardzo owocny dzień, bo udało nam się masę spraw załatwić. Wizyta w fryzjerka udana - kolorek wyszedł tak jak chciałam i dorzuciłam jeszcze kilka jasnych pasemek dla ożywienia:-). Potem dobre wiadomości u okulisty, bo okazało się, że co prawda gradówka jeszcze nie do końca rozbita, ale Zuza nie ma już stanu zapalnego w oczku. Teraz musimy czekać, bo albo się to samo wchłonie, albo odnowi - oby to pierwsze! Okazało się, że Mężuś umówił nas jeszcze na podpisanie umowy kredytowej i musieliśmy podjechać do banku. Potem mój Mężuś załapał się jeszcze do fryzjerka i tak zjechaliśmy do domku chyba koło 20-tej... Mówię Wam padnięta byłam strasznie, ale najbardziej mi było szkoda Martynki, bo nie pospała przez to jeżdżenie i wczoraj kochana odsypiała zaległości:tak:;-)!!

Giza dużo zdrówka dla Przemcia i oby teraz było już tylko lepiej Kochana!!:-)
Weronikaa cieszę się, że z bioderkami wszystko oki! Mimo wszystko udanej wizyty u gina Ci życzę!:tak: Ja też jeszcze nie byłam, ale wybieram się w przyszłym tygodniu!
mrowa1 powodzenia na szczepieniu!;-);-);-) I jak tam wszystkie okienka umyte?:-)
Befatka1982 zaglądaj do nas częściej i pochwal się jak smerfetka urosła na odpowiednim wątku! Buziaki:happy:
PM1 dokładnie tak - w tą sobotę mamy weselicho, dlatego taka jestem zaganiana... Jak nie fryzjer, to paznokcie, a to jeszcze jakieś zakupy i tak w kółko przez ostatnie dni... Na szczęście zostały mi już tylko do zrobienia paznokcie u rączek, ale to na piątek i fryzurka w sobotę;-)! No może jeszcze na solarium wyskoczę ze dwa razy, bo strasznie blada dooopa jestem, hehe:-D:-D:-):-D

Wszystkiego naj Milenko na kolejny miesiączek!!!
Wczorajszym solenizantom też przesyłamy najsłodsze buziaki!:-)
:-):-)

Milenko Najsłodsza - zdrówka i uśmiechu każdego dnia!!!!

No może w końcu coś napiszę..

Wczoraj Tymon dostał kolejną dawkę Infanrix Hexa i Rotarixa. Obawaiałam się bardzo, bo przy pierwszej dawce płakał strasznie i nie mogłam go uspokoic a później cały dzień był płaczliwy i niespokojny.
Tym razem nawet nie zapłakał!!!!! No a później, fakt, był ciut marudny (ale to jak na niego bo więcej i tak było uśmiechów niż podkówek :laugh2:). Oj jaka byłam szczęśliwa, że się nie męczy!!!!! :-):-):-)

Zaganiana jestem strasznie - teraz mam na tapecie instalację rekuperatora w domu i latam i latam... w przeciwieństwie do Skaby radości wielkiej mi to nie przynosi... :zawstydzona/y:
No i cały czas żyjemy tragedią, jaka spotkała rodzinę Roberta... Jutro pogrzeb - małżon jedzie sam bo to strasznie daleko i nie chcę Tymona ciągać...:-(

Witam,
Odzyskałam wreszcie komputer-i powiem wam,że bez niego jak bez ręki:-p
WSZYSTKIM MALUSZKOM Z OKAZJI KOLEJNYCH MIESIACZKÓW DUŻO SŁONECZKA!!!
My w niedzielę byliśmy w Krakowie-ale skwar nieziemski był-poszwędalismy się to tu to tam:tak:W poniedziałek M zrobił sobie wolne to pojechaliśmy na zakupy do Manufaktury do Łodzi-i trochę zaszalałam:zawstydzona/y:Fakt że wszędzie wyprzedaże to się opłacało na łowy jechać(akurat wracając do tego co pisałyście-mój małżon nie marudzi na zakupach)
W ten weekend jak pogoda dopisze jedziemy do zoo.
skaba gratuluję zdania egzaminów:tak:
ninja też o tym słyszałam w mediach
[*]
[*]
[*]:no:
giza dobrze,że już po wszystkim i szybko zapomnicie o zabiegu
dorota,kra witajcie po przerwie
Muszę spadać bo syrena się włączyła;-)

Stefanna umyte dizś dokończyłam 2 balkonowe bo yły od strony zachodu i słońce świeciło a niechciałam meić smug;-):-p została mi jeszcze tylko na ganku ścianka która odsłania od wiatru ale ja umyje w nastepnym tyg no chyba ze mi cos odwali:-D
to mieliście poniedizałek pełen atrakcji:tak: to przynajmniej wszystko zalatwiliście:happy2::blink:
Mamma witaj ciesze sie ze zakupki udane:tak:
Ninja to dzileny był Tymonek my dzis mamy szczepienie:-p

A od ja wczoraj wieczorem skołowana chodze:-(, bo dowiedziałam się, że z poprzedniej pracy koleżanka zmarła rok temu i ja nic nie wiedziałam:wściekła/y:. Ona odeszła do innego oddziału kilka miesięcy przed moim zwolnieniem się z pracy i dwa miesiące później jak odeszłam do innego banku ona zmarła (tzn kwiecień 2007). Miała 36l. Przyczyną śmierci był tętniak mózgu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. A w tym miesiącu zmarł jej mąż (rak wątroby):no::no:. osierocili 2 dzieci najmłodsze ma 7 lat:-:)-(. Tragedia!:-(
i na domiar wszystkiego koleżanka, która rodziła przede mną 2tyg. ma raka macicy :-:)-(. Jest na chemii:no::no:. A ma 29l. Podobno to taka odmiana raka, że w Polsce jest tylko takich 8 przypadków. Ale nie znam szczegółów. Szok!!!

reklama
my dzis do szczepienia z Zadziorkiem mykamy i biore Mele
zeby pani jej sprawdziła pysie:blink: bo wydaje mi sie ze wargii sromowe ma sklejone a giza kiedys pisała ze chusteczki nawilzajace moga byc tego przyczyna a ja duzo uzywałam chusteczek jak ona była mala:-(
wole sprawdzic czy wszystko gra
trzymajcie kciuki zeby mi sie tylko zdawało:no:

PM straszne to wszystko:-:)-:)-:)-( szkoda tych biednych dzieci co one przezywaja:no::-(

Do góry