Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myłam okna dla Jezusa a teraz leje deszczCo tam u Was, jak tam piąteczek?
Ja właśnie skończyłam pracę i czekam aż mąż skończy uczyć siostrzenice, to mnie zawiezie (autko w warsztacie ) do action po te piękna włóczkę, o której wiem dzięki @kicikocia
Suuper u mnie też był piękny przyrost, a też się bardzo bałam Bo pierwsza wiedziałam że coś wyjdzie skoro 2 testy dały dwie krechy Zapraszam na mamusie grudniowe, bo mało tam ruchu póki co, czuje się osamotniona Będziesz robić kolejne bety czy czekasz do wizyty?Tego przyrostu się bałam bardziej niż pierwszej bety, ale udało się
Dzięki dziewczyny za wszystko! Wiedzę, doświadczenia i miłe słowa
Ja dzisiaj też sama. Może macie jakiś fajny serial do polecenia? Na NetflixieAle tu spokój. Wszystkie pewnie rozpoczęły miłe weekendy z chłopami Ja samotna noc bo mój ma nockę
Mój jest ale jakby go nie byłoAle tu spokój. Wszystkie pewnie rozpoczęły miłe weekendy z chłopami Ja samotna noc bo mój ma nockę
Oglądam właśnie Przed kim uciekamy Mamo? Megaaaa!!Ja dzisiaj też sama. Może macie jakiś fajny serial do polecenia? Na Netflixie
Jaki gatunek lubisz?Ja dzisiaj też sama. Może macie jakiś fajny serial do polecenia? Na Netflixie
A ja telefon Pana Harrigana. Ale średnio wiem o co chodzi, bo pół butelki wina wypiłamOglądam właśnie Przed kim uciekamy Mamo? Megaaaa!!