Bolilol
Fanka BB :)
o 7.30 mam być w szpitalu, żeby mnie przyjęli na oddział, a o której dokładnie samo badanie to nie wiem - będą dwie operacje i ja trzeciaO której w czwartek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o 7.30 mam być w szpitalu, żeby mnie przyjęli na oddział, a o której dokładnie samo badanie to nie wiem - będą dwie operacje i ja trzeciaO której w czwartek?
Jutro skoczę, jeszcze jestem w szoku….Nooo coś musi byc na rzeczy! Idziesz na betę?
też się wziełam wczoraj za puzzle znowu. Miałam nie układać, póxniej tylko ramkę i zostawiam na inny dzień... ułozyłam 1/3 i na siłe szłam spać bo o strej 4 pobudka, ale jakby to była sobota to już bym miała ułożone pewnieApropo puzzli skorzystałam z waszej rady i odnalazłam jakieś puzzle 1000 elementów widok Nowego Yorku. Ale ułożyłam wczoraj tylko ramkę
Słaba jestem w te klocki
No to chyba teraz beta jak jest możliwośćDziewczyny pobiegłam do rosska i było tylko z facelle…
o kurcze to już nie jest taki cień cienia !!Dziewczyny pobiegłam do rosska i było tylko z facelle…
na co?Myslicie ze jest jakas szansa ?
ja też się tak wciągam. W sobotę poszłam spać o drugiej, bo MUSIAŁAM skończyć chustę na szydełku z puzzlami mam to samoteż się wziełam wczoraj za puzzle znowu. Miałam nie układać, póxniej tylko ramkę i zostawiam na inny dzień... ułozyłam 1/3 i na siłe szłam spać bo o strej 4 pobudka, ale jakby to była sobota to już bym miała ułożone pewnie
Jakaś zawsze jest póki @ nie ma. Ale najlepiej się nie nakręcać za bardzoMyslicie ze jest jakas szansa ?
A ja właśnie myślałam o takiej chuście na chlodne letnie wieczory dla Mamy na dzień matki. Te chusty ombre też są piękne.ja też się tak wciągam. W sobotę poszłam spać o drugiej, bo MUSIAŁAM skończyć chustę na szydełku z puzzlami mam to samo