reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
Poproszę namiary na włóczkę 🤩🤩🤩

Ja polecam jeszcze oprócz puzzli malowanie po numerach. Super sprawa. W empiku były ostatnio promocje na zestawy. ☺️

O tak, o tym samym chciałam napisać - mnie super relaksuje. Puzzle lubię, ale jak mi nie idzie to się złoszczę no i ja nie zasnę jak mam np. syf w salonie, a takie nieułożone puzzle to już dla mnie syf. A przy malowaniu to jednak chowam i wracam np. za jakiś czas jak obraz trudny czy duży

A próbowała któraś z was tego modnego teraz diamond painting? Tzn. przyklejania takich "diamencików" do klejącej maty, diamenciki mają kolory, przykleja się je we wskazane numery na macie i wychodzi obraz. Mnie to kusi 🤔

Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
Chce tylko powiedzieć, że zrobilam screena i już wysłałam mamie🥰🥰
Moja tez robi na szydełku i na drutach, złożyłam zamówienie na to cudo!

reklama
Chce tylko powiedzieć, że zrobilam screena i już wysłałam mamie🥰🥰
Moja tez robi na szydełku i na drutach, złożyłam zamówienie na to cudo!

Tutaj masz więcej zdjęć

Załączniki

• 749f2834-fda6-4aff-aeed-f55b827ccb7d.jpeg
    749f2834-fda6-4aff-aeed-f55b827ccb7d.jpeg
    32,9 KB · Wyświetleń: 69
  • 0167a271-715c-4458-be7b-58cc66573558.jpeg
    0167a271-715c-4458-be7b-58cc66573558.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 68
  • 15f94310-a494-496f-9e64-85ea9bb4b1da.jpeg
    15f94310-a494-496f-9e64-85ea9bb4b1da.jpeg
    28,7 KB · Wyświetleń: 69
Do góry