reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Załączniki

• 9d6a7791-61b4-4554-a937-f1f8f8573eed.jpeg
    9d6a7791-61b4-4554-a937-f1f8f8573eed.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 21
reklama
moja też nie :) za to babcia kiedys mnie uczyła i w sumie całkiem dobrze mi szło... ale nam tu dałaś zajawkę :D
no to dawaj, po włóczkę i szydelko do action albo tedy'ego i działaj :D

Ja w sumie nie wiem skąd umiem. Tzn. umiałam tylko jeden ścieg, półsłupki, nie mam pojęcia kto i kiedy mnie nauczył, pamiętam, że pod koniec podstawówki próbowałam robić jakiś szalik. Później na studiach robiłam szalik. No i teraz. To jest generalnie pamięć mięśniowa, przynajmniej w moim przypadku. Teraz przy okazji robienia nowych rzeczy się uczę tych słupków, słupków nawijanych i innych takich dopiero 😅

Praktyka czyni mistrza ❤️ trenuj żeby potem ciuszki dla Bombelka robić :) fajne są takie sweterki albo czapeczki z pomponami :)
trenuje, trenuję :D dla bombelkow można całe mnóstwo akcesoriów zrobić, włącznie z tymi takimi karuzelami do łóżeczka - kupuje się tylko stelaż i można robić te takie małe różne zabawki co się kręcą nad głową. Całe mnóstwo pomysłów na rzeczy dla Bombelka można znaleźć w necie, jak w końcu zajdę w tego cionsza, to będę z szydełkiem nawet do kibla chodzić!

reklama
trenuje, trenuję :D dla bombelkow można całe mnóstwo akcesoriów zrobić, włącznie z tymi takimi karuzelami do łóżeczka - kupuje się tylko stelaż i można robić te takie małe różne zabawki co się kręcą nad głową. Całe mnóstwo pomysłów na rzeczy dla Bombelka można znaleźć w necie, jak w końcu zajdę w tego cionsza, to będę z szydełkiem nawet do kibla chodzić!
Noo, jak moja mama, po której odziedziczyłam zakupoholizm i miłość do ciuchów się dowie to myślę że będą regularne paczki z wyrobami własnymi i kupionymi.
Nie powiem, wykorzystam na pewno 😜

Do góry