kicikocia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowała któraś z was tego modnego teraz diamond painting? Tzn. przyklejania takich "diamencików" do klejącej maty, diamenciki mają kolory, przykleja się je we wskazane numery na macie i wychodzi obraz. Mnie to kusi
ja bym chyba nie dała rady, bo mi się wiecznie ręce trzęsąA próbowała któraś z was tego modnego teraz diamond painting? Tzn. przyklejania takich "diamencików" do klejącej maty, diamenciki mają kolory, przykleja się je we wskazane numery na macie i wychodzi obraz. Mnie to kusi
ale jeszcze nie takie ładne rzeczyAle Ty umiesz
moja też nie za to babcia kiedys mnie uczyła i w sumie całkiem dobrze mi szło... ale nam tu dałaś zajawkękurde, fajnie macie z tymi mamami, moja nie umie
no to dawaj, po włóczkę i szydelko do action albo tedy'ego i działajmoja też nie za to babcia kiedys mnie uczyła i w sumie całkiem dobrze mi szło... ale nam tu dałaś zajawkę
Praktyka czyni mistrza trenuj żeby potem ciuszki dla Bombelka robić fajne są takie sweterki albo czapeczki z pomponamiale jeszcze nie takie ładne rzeczy
trenuje, trenuję dla bombelkow można całe mnóstwo akcesoriów zrobić, włącznie z tymi takimi karuzelami do łóżeczka - kupuje się tylko stelaż i można robić te takie małe różne zabawki co się kręcą nad głową. Całe mnóstwo pomysłów na rzeczy dla Bombelka można znaleźć w necie, jak w końcu zajdę w tego cionsza, to będę z szydełkiem nawet do kibla chodzić!Praktyka czyni mistrza trenuj żeby potem ciuszki dla Bombelka robić fajne są takie sweterki albo czapeczki z pomponami
Noo, jak moja mama, po której odziedziczyłam zakupoholizm i miłość do ciuchów się dowie to myślę że będą regularne paczki z wyrobami własnymi i kupionymi.trenuje, trenuję dla bombelkow można całe mnóstwo akcesoriów zrobić, włącznie z tymi takimi karuzelami do łóżeczka - kupuje się tylko stelaż i można robić te takie małe różne zabawki co się kręcą nad głową. Całe mnóstwo pomysłów na rzeczy dla Bombelka można znaleźć w necie, jak w końcu zajdę w tego cionsza, to będę z szydełkiem nawet do kibla chodzić!