reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mam duży problem z zaufaniem do lekarzy przez swoje doświadczenia pooperacyjne. Na tę chwilę najlepiej czułam się u tej Cajdler, ale wydaje mi się, że ona jednak nie jest specjalistą leczenia niepłodności, więc pewnie lepszym wyborem będzie Skalski. Niestety nie znam żadnych osób z niskim amh, którym inne niż ivf leczenie przyniosło dobry skutek i jednocześnie nie wyczerpało rezerwy, ale w sumie nie znam też takich, którym ivf pomogło. Także nadal mam niestety mętlik, zbieram się do rozmowy z partnerem i mam milion myśli na minutę.
A może ona może kogoś polecić?

Co tu taka cisza dzisiaj? Czy wszystkie od rana trzonują?

Ja skończyłam o 2 w nocy chustę na szydełku i nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem 😅 takie ładne chustowe już pro wloczki mi przyjdą już pewnie w kwietniu, a do tego czasu brak pomysłu, mam do zrobienia dwie maskotki-prezenty dla pięknych osóbek, ale prototyp mi trochę krzywo wyszedł i chyba bym wolała jeszcze nabrać wprawy szydelkowej zanim zacznę je robić, bo chciałabym, żeby były idealne, a mam jeszcze kilka miesięcy na ich zrobienie 😁

I takich problemów tego typu i tego kalibru jak mój dzisiejszy Wam wszystkim życzę, żadnych poważniejszych!

Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa

Załączniki

• f3277878-eca3-473d-bafc-b27bc057fb13.jpeg
    f3277878-eca3-473d-bafc-b27bc057fb13.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 106
  • 059276ab-1a08-47aa-b4bf-cfa3b0ed2be0.jpeg
    059276ab-1a08-47aa-b4bf-cfa3b0ed2be0.jpeg
    52 KB · Wyświetleń: 109
Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
kocham ten sweterek! 🤩 Rany uwielbiam takie wielokolorowe/ombre rzeczy

ooooo, ekstra! Też bym chciała kiedyś takie cuda robić! Na razie robię koszyki, zrobiłam prototyp maskotki i chustę 😅

a zapytaj proszę mamy co to za wloczka i skąd zamówiła 😁

reklama
Ale cuuudo❤️❤️❤️

Do góry