reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mam duży problem z zaufaniem do lekarzy przez swoje doświadczenia pooperacyjne. Na tę chwilę najlepiej czułam się u tej Cajdler, ale wydaje mi się, że ona jednak nie jest specjalistą leczenia niepłodności, więc pewnie lepszym wyborem będzie Skalski. Niestety nie znam żadnych osób z niskim amh, którym inne niż ivf leczenie przyniosło dobry skutek i jednocześnie nie wyczerpało rezerwy, ale w sumie nie znam też takich, którym ivf pomogło. Także nadal mam niestety mętlik, zbieram się do rozmowy z partnerem i mam milion myśli na minutę.
A może ona może kogoś polecić?

Co tu taka cisza dzisiaj? Czy wszystkie od rana trzonują?

Ja skończyłam o 2 w nocy chustę na szydełku i nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem 😅 takie ładne chustowe już pro wloczki mi przyjdą już pewnie w kwietniu, a do tego czasu brak pomysłu, mam do zrobienia dwie maskotki-prezenty dla pięknych osóbek, ale prototyp mi trochę krzywo wyszedł i chyba bym wolała jeszcze nabrać wprawy szydelkowej zanim zacznę je robić, bo chciałabym, żeby były idealne, a mam jeszcze kilka miesięcy na ich zrobienie 😁

I takich problemów tego typu i tego kalibru jak mój dzisiejszy Wam wszystkim życzę, żadnych poważniejszych!

Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa

Załączniki

• f3277878-eca3-473d-bafc-b27bc057fb13.jpeg
    f3277878-eca3-473d-bafc-b27bc057fb13.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 102
  • 059276ab-1a08-47aa-b4bf-cfa3b0ed2be0.jpeg
    059276ab-1a08-47aa-b4bf-cfa3b0ed2be0.jpeg
    52 KB · Wyświetleń: 104
Ja nie potrafię. Za to moja mama uwielbia robić i na szydełku i na drutach. Nigdy jej się to nie nudzi. Co wymyślę to zrobi. Dzieciaki ciągle maskotki dostają. Teraz wymyśliłam że ma mi takie cudo zrobić. Wczoraj przyszła włóczka i działa kobieta cała szczęśliwa
kocham ten sweterek! 🤩 Rany uwielbiam takie wielokolorowe/ombre rzeczy

ooooo, ekstra! Też bym chciała kiedyś takie cuda robić! Na razie robię koszyki, zrobiłam prototyp maskotki i chustę 😅

a zapytaj proszę mamy co to za wloczka i skąd zamówiła 😁

reklama
Ale cuuudo❤️❤️❤️

Do góry