reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

@Madame JS i @AScarlett dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was! ♥️ cudownie!

Ach! Ten marzec taki piękny! Aż moja głowa każe mi wierzyć w dobrą passę staraczek😃 choć u mnie typowo jak co msc 😛

A i już nie rozstrząsając, z ciekawością przeczytałam dzisiejszą dyskusję i popieram to, że pewne treści mogą być krzywdzące dla innych i takie sytuacje należy od razu ucinać.
Siłą tego forum jest wiedza 🙂

Miłego weekendu! Stary zadzwonił, że kupił mi dobre piwko na wieczór, bo dziś meczyk😃

reklama
@Madame JS i @AScarlett dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was! ♥️ cudownie!

Ach! Ten marzec taki piękny! Aż moja głowa każe mi wierzyć w dobrą passę staraczek😃 choć u mnie typowo jak co msc 😛

A i już nie rozstrząsając, z ciekawością przeczytałam dzisiejszą dyskusję i popieram to, że pewne treści mogą być krzywdzące dla innych i takie sytuacje należy od razu ucinać.
Siłą tego forum jest wiedza 🙂

Miłego weekendu! Stary zadzwonił, że kupił mi dobre piwko na wieczór, bo dziś meczyk😃
Hmm może też sobie w końcu kupię piwko bo już tydzień temu miałam smaka :)

Btw @Madame JS bo w końcu bym zapomniała - super beta, chyba już możesz myśleć o USG? :)

Piątkowy temat - winko 🍷
Jak jesteście tuż przed testowaniem to już raczej nie pijecie? Bo tak mnie korci kieliszek do filmu dzisiaj ale 8dpo to już chyba nie powinnam ryzykować?

Któraś w Was pytała o moje środowe testy. Ja osobiście uważam, że to były fałszywki. Zbieg okoliczności. Nie chcę przyjąć do wiadomości i nie godzę się, że testy wykryją betę 1.8.
Bo to naprawdę nie ma żadnego sensu

Któraś w Was pytała o moje środowe testy. Ja osobiście uważam, że to były fałszywki. Zbieg okoliczności. Nie chcę przyjąć do wiadomości i nie godzę się, że testy wykryją betę 1.8.
Bo to naprawdę nie ma żadnego sensu
A to nie jest tak, że one wykrywają jakąkolwiek ilość?

Wg ulotek najczulsze wykrywają od 10. Ok, jeszcze jakieś 9 zrozumiem, margines błędu. Ale nie 1.8....
wiesz co, ja pamiętam jak @hachette miała cienie przy becie chyba 1,4. Więc możliwe, że są w stanie już taką małą betę wykryć, ale moim zdaniem powinna być za to jakaś kara chłosty dla producenta :D

Piątkowy temat - winko 🍷
Jak jesteście tuż przed testowaniem to już raczej nie pijecie? Bo tak mnie korci kieliszek do filmu dzisiaj ale 8dpo to już chyba nie powinnam ryzykować?
dopóki nie jestem w ciąży, dopóty mogę spożywać alkohol. Jeżeli rano test był biały i mam ochotę na wino - piję wino.

Piątkowy temat - winko 🍷
Ja nie piję. W razie gdyby udało się zajść i gdyby była cp, poronienie lub cokolwiek innego nie tak to zrzucałabym na siebie winę. Dla własnego świętego spokoju sobie odpuszczam. U mnie dzisiaj jakieś 4-5dpo.

reklama
Ja chyba muszę trochę odpocząć. Po wizycie kiepsko, muszę chyba złapać trochę dystansu, będę Was śledzić, ale chyba nie na bieżąco, oczywiście może jeszcze zmienię zdanie, ale na tę chwilę jednak muszę się trochę wycofać.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, bardzo dziękuje za ogrom wsparcia i otuchy jaką od wielu z Was dostałam ❤️.
przykro mi. Jeżeli chciałabyś się z nami podzielić swoimi emocjami, to jesteśmy tutaj dla Ciebie zawsze

Do góry