reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziewczyny co myślicie, okres spóźnia się już tydzień🥲 test z porannego moczu z wczoraj. Nie wiem co myśleć, jutro powtórzę. Mam bóle miesiączkowe od kilku dni. Myślałam że okres przyjdzie.
kiedy miałaś owulację? Skoro okres spóźnia się tydzień to raczej ciąży nie będzie no chyba, że owulacja była później a okres się nie spóźnia 🤷🏻‍♀️

reklama
to skąd myśl, że okres się spóźnia tydzień?
bo dzisiaj jest 43dc, ostatnio był 35dni, wiec tak liczyłam że jednak będzie ok, bo od kilku miesięcy coś z moim cyklem się dzieje, wcześniej torbiel, ale leki pomogły, objawy owulacji, odczuwałam po 20dc. Już się nastawiłam, że znowu torbiel, nawet dupka dostałam na wywołanie, kiedyś cykle były regularne 28-30 dni

bo dzisiaj jest 43dc, ostatnio był 35dni, wiec tak liczyłam że jednak będzie ok, bo od kilku miesięcy coś z moim cyklem się dzieje, wcześniej torbiel, ale leki pomogły, objawy owulacji, odczuwałam po 20dc. Już się nastawiłam, że znowu torbiel, nawet dupka dostałam na wywołanie, kiedyś cykle były regularne 28-30 dni
skoro masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była i czy była owulacja to można gdybać kiedy będzie okres. Powtórz test albo zrób betę jak będzie negatyw to proponuję lekarza :)
No i skoro starasz się o ciążę to warto ogarnąć trochę cykle 😊

skoro masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była i czy była owulacja to można gdybać kiedy będzie okres. Powtórz test albo zrób betę jak będzie negatyw to proponuję lekarza :)
No i skoro starasz się o ciążę to warto ogarnąć trochę cykle 😊
no właśnie do lekarza miałam iść. Ostatnio byłam przy tej torbieli, bo niej były ok cykle w sumie w okolicach 31-34. Lekarz kazał przez pół roku po prostu się starać, jak się nie uda to przyjść do niego. Z tą nieregularnościa to może przegięłam trochę 🙈 bo teraz patrzę że w sumie cykle były 31-34 dni. Ale w tym cyklu byłam chora w okolicach 16dc, jajniki czułam grubo po 20dc. Aj już sama nie wiem🤣 jutro powtórzę test z rana. A dodam, że w środę myślałam że okres przyszedł bo na papierze było różowo, później znowu szlam siku I lżej różowo i jakąś nitka krwi, zdziwiłam się bo myslam że to jakiś skrzepik, a je zazwyczaj mam w 2 dc

Mamy wyniki męża hormonów! Poprawa na trzech tygodniach clo jest po prostu spektakularna! Jakby to były wyniki dwóch różnych osób 😍
Mega!!! Ale się cieszę :) :) :)
Happy Bank GIF by Citi Handlowy

reklama
Do góry