reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Proza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłości 🙃
To chyba znam ten „ból”….Z tym, że ja raczej nigdy nie czekałam na księcia na białym koniu, więc ta proza nawet mnie jakoś nie dobija. Ale gdyby nie forum to czasem byłoby mi trudno, bo też nie mam oprócz mamy nikogo komu mogę wylać swoje żale. Ty masz kogoś bliskiego oprócz dziecka i męża?

reklama
Mam dziś depresje gangstera 🤣🤦‍♀️ Mój mąż właśnie pojechał już dziś na Śląsk, będzie spał u mojej babci i od jutra zaczyna 5 dniowy maraton w pracy… I tak jakoś mi smutno 🤦‍♀️🤣 Ze go tyle nie będzie, ja sama w domu… i w ogole bleeeee gdzie jest mój okres!? 🤬

Czemu się chcesz kłócić 😔😔

O co kłócić?

Ja to się ostatnio kłócę codziennie

Czyli jeden kawałek pizzy na śniadanie, drugi na obiad i trzeci na kolację? :D
Chcesz poopowiadać czym się tak stresujesz i o co chcesz się kłócić z mężem? Jak chcesz to dawaj! :D

Akurat nie chce się jakoś mocno uzewnętrzniać w tym temacie, bo to trudno wyjaśnić i zrozumieć, ale pierwsze dwa lata naszego związku były bardzo trudne, w sumie nie wiem, czy można to było wtedy nazwać związkiem. Ale wszystko to zostawiliśmy za sobą, do wczorajszego wieczora, kiedy nabrałam uzasadnionych wątpliwości, że problem powrócił. I po całej nocy i dzisiejszym dniu trawienia tego chyba pora po prostu zapytać go wprost. A później niech się dzieje co chce 🤷‍♀️

@Owulacja a z czego wynikają te kłótnie?

@Avy można tak powiedzieć, że załatwiam trzy posiłki jednym 😁

true cat GIF

reklama
Do góry