Owulacja
Fanka BB :)
Od środka, ale przez gardłoAle że Bożenę smarujesz czy jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od środka, ale przez gardłoAle że Bożenę smarujesz czy jak
W sumie można by do Bożeny włożyć. Wtedy by szybciej podziałało, dobry pomysł!Ale że Bożenę smarujesz czy jak
Proza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłościA my prawie wcale, ale jak już to zwykle na „grubo”…
A o co się kłócicie codziennie?
Może trzeba spróbować dwustronnie i szybciej zadziała?Od środka, ale przez gardło
Czyli jeden kawałek pizzy na śniadanie, drugi na obiad i trzeci na kolację?mam jakoś tak, że jak jestem w skrajnym stresie, to nie jem, ale chęć na winko zmotywowała mnie do zjedzenia czegoś, bo na pusty żołądek nie można
Tak, można smarować Bożenę olejem z wiesiołka ale to po 37 tygodniu ciąży i nie tylko Bożenkę ale nawet szyjkę BożenkiW sumie można by do Bożeny włożyć. Wtedy by szybciej podziałało, dobry pomysł!
No na mnie olej z wiesiołka jak zjem na pusty brzuszek to działa na tę drugą rurę która sąsiaduje z BożenąMoże trzeba spróbować dwustronnie i szybciej zadziała?
Nie możesz się tak odżywiać. W końcu masz nosić w sobie nowe życie!mam jakoś tak, że jak jestem w skrajnym stresie, to nie jem, ale chęć na winko zmotywowała mnie do zjedzenia czegoś, bo na pusty żołądek nie można
Mi się wydaje, że jak ktoś ma straszny zapierdziel to nawet nie ma czasu myśleć o kłóceniu się Więc wniosek jest prosty: macie za dużo wolnego czasuProza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłości
No na mnie olej z wiesiołka jak zjem na pusty brzuszek to działa na tę drugą rurę która sąsiaduje z Bożeną