U
użytkownik 213578
Gość
looo to super cenaZa cały jeden monitoring
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
looo to super cenaZa cały jeden monitoring
On to mówił lekkie podstymulowanie cykluSTylumacja bez monitoringu?!
Lol myślałam, że chociaż z dwa miesiące będziesz je brała, a nie tak o kilka tabsów jak cukierki i odstawisz. To organizm oszaleje przecieżU mnie to jest pierwszy raz branie tabletek antykoncepcyjnych. Lekarz tak mi zalecił żeby poprzestawiać cykl ( żeby te dni były wtedy co partner będzie). Także mam brać tabletki przez kilka dni ( hmm może się uzbiera 2 tygodnie) poniżej w danym dniu odstawić i jak się pojawi krwawienie to od któregoś dnia brać clo przez 5 dni. I mówił że owulacja bedzie wtedy i wtedy . Wszystko mi powyliczał.
Także ja już nie wiem co myśleć...
A co do monitoringu to nic nie mówił na ten temat. Powiedział ino że do zobaczenia w ciąży...
U mnie to jest pierwszy raz branie tabletek antykoncepcyjnych. Lekarz tak mi zalecił żeby poprzestawiać cykl ( żeby te dni były wtedy co partner będzie). Także mam brać tabletki przez kilka dni ( hmm może się uzbiera 2 tygodnie) poniżej w danym dniu odstawić i jak się pojawi krwawienie to od któregoś dnia brać clo przez 5 dni. I mówił że owulacja bedzie wtedy i wtedy . Wszystko mi powyliczał.
A co do monitoringu to nic nie mówił na ten temat. Powiedział ino że do zobaczenia w ciąży...
A ja od siebie dodam, że mnie po ciąży antykoncepcja prawie zabiłaMatko boska! Uciekłabym!
Antykoncepcja kilka dni? I skąd od niby wie, że idealnie owulacja się z tym zbiegnie?
Ja potrafiłam odstawić antykoncepcję i mieć nowy cykl faktycznie z owu w 14dc ale i w 20dc i 40dc
dlaczego?A ja od siebie dodam, że mnie po ciąży antykoncepcja prawie zabiła
@Zazuu czy mogłabyś zerknąć?
Słowem wstepu: tu głównym problemem starań jest nieobecność partnera, zjeżdża do domu raz na jakiś czas i lekarz próbuje dopasować owulacje do jego planowanej obecności w domu
A możesz trochę się rozpisać na ten temat?A ja od siebie dodam, że mnie po ciąży antykoncepcja prawie zabiła
To raz. A dwa branie tabletek anty tylko kilku / kilkunastu sztuk a nie pełnych opakowań?!Jeśli kiedyś jakiś lekarz opatentuje metodę na przewidzenie owulacji miesiąc w przód to przysięgam, że dostanie Nobla
Mogłabyś szczegółowo rozpisać co jak jak kiedy kazał brać / odstawić? Ciekawe to.U mnie to jest pierwszy raz branie tabletek antykoncepcyjnych. Lekarz tak mi zalecił żeby poprzestawiać cykl ( żeby te dni były wtedy co partner będzie). Także mam brać tabletki przez kilka dni ( hmm może się uzbiera 2 tygodnie) poniżej w danym dniu odstawić i jak się pojawi krwawienie to od któregoś dnia brać clo przez 5 dni. I mówił że owulacja bedzie wtedy i wtedy . Wszystko mi powyliczał.