reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

U nas rata dwukrotnie, ale nie żałujemy bo w tych pieniądzach mielibyśmy jakąś klite może 50 metrowa a tak to mamy fajny dom. Może w połowie niewykończony, ale mąż działa. Do tego pies ma przestrzeń, ja mogę uprawiać swoje badyle. 😅
No i super! My też się wprowadzaliśmy na rozgrzebane. Mieliśmy tylko szafę, łóżko, prowizoryczną kuchnię i sanitariaty w łazienkach. Nawet schody były niewykończone. I nie żałujemy :)

reklama
Hej Dziewczyny,
Milo popatrzec na 1 stronie ze kilka z Was wysikalo 2 kreski :-)) super.

A mam pytanie czy jak robicie testy owu to czy te kreski na testach są wyraźne czy nie? Czy która z Koleżanek zaciążyła przy bladych testach?
Qurcze ja chyba nie mam O. Testy prawie białe, a temp wskazuje/już 3 cykl jak mierze/, że powinna być
A monitoringów nie miałaś?

No i super! My też się wprowadzaliśmy na rozgrzebane. Mieliśmy tylko szafę, łóżko, prowizoryczną kuchnię i sanitariaty w łazienkach. Nawet schody były niewykończone. I nie żałujemy :)
Nasze schody wyglądają dalej tak 🤣🤣🤣
A wyprowadzka to był hit.
Przeprowadzaliśmy się i w ten sam dzień montowaliśmy kibel i prysznic. Reszta to był stan surowy.
Edit pod schodami spi Bruno 😅

Załączniki

• 20230313_210026.jpg
    20230313_210026.jpg
    473,6 KB · Wyświetleń: 102
ja zarabiam powyżej średniej krajowej a i tak oglądam każdą złotówkę 10 razy...
Wczoraj kupiłam ubrania za 300 zł pierwszy raz od listopada i dziś już mam w głowie, czy mi to potrzebne...
ja mam tak samo nawet jak coś sobie kupię, bo wręcz muszę to i tak potem myślę po co;)

A monitoringów nie miałaś?
Nie miałam, bo tak naprawdę byłam u sensownego lekarza dopiero kilka dni temu.Kazala mi przyjść w 16 dc.zeby zobaczyć czy była owulacja.
Poprzedni cykl babka powiedziała że wyniki próg w czasie ow i po wskazywały na owu, tak jak o wykres temp, no a testy też były cieniste.

Eh i jeszcze covid się przypaletal.wiec chyba starań nie będzie mimo że pojutrze powinna być O. ;(

Nie miałam, bo tak naprawdę byłam u sensownego lekarza dopiero kilka dni temu.Kazala mi przyjść w 16 dc.zeby zobaczyć czy była owulacja.
Poprzedni cykl babka powiedziała że wyniki próg w czasie ow i po wskazywały na owu, tak jak o wykres temp, no a testy też były cieniste.

Eh i jeszcze covid się przypaletal.wiec chyba starań nie będzie mimo że pojutrze powinna być O. ;(
Obydwoje macie? Współczuję:-(.

Nasze schody wyglądają dalej tak 🤣🤣🤣
A wyprowadzka to był hit.
Przeprowadzaliśmy się i w ten sam dzień montowaliśmy kibel i prysznic. Reszta to był stan surowy.
Edit pod schodami spi Bruno 😅
Rany! Nasze też takie były! :D Wspomnienia wracają! Ja kupiłam najtańsze dywaniki na schody, żeby piachu nie roznosić po chacie.

Koniecznie idź na monitoring jak już się wykurujecie. Będziesz wtedy wiedziała wszystko co i jak :)

A wiecie co? A gowno prawda… w **** mi przykro, ze się nie udało 😭 Ale to taka przykrość, ze jutro już będzie humor gitówa ale jednak staram się nie przymulic 🤣 Pijemy winko, robi się kąpiel… mam nadzieje, ze dziś przejdzie z kolejnym kieliszkiem proseczko 🤷‍♀️ może i brzmię jak rasowa alkoholiczka… Ale dziś chyba tylko alkohol mi pomoże 🤦‍♀️ Przepraszam 🤦‍♀️

reklama
Do góry