Nasturtium
Fanka BB :)
Oj, najadłam się tak, że aż ledwo żyję .Jedz i nie marudź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, najadłam się tak, że aż ledwo żyję .Jedz i nie marudź
ja mam do okresu 2 dni i dziś też nażerć się nie mogę. Jadłam bułki ale chociaż grahamki.Oj, najadłam się tak, że aż ledwo żyję .
Popieram, nawet pamiętam przy cp, ze poranny był cień i oki, nawet sama zwatpilam, bo 1/3 dziewczyn mówiła widzę a 2/3 ze fabryczna. Poszłam z dzieckiem na plac zabaw, w drodze powrotnej zaszlam do sąsiadów, wydoilam despero i zapalilam papierosa, zakrzalam w dpmu do testu mowie nosz lurla na wyschnietym wodac linie pomarańcz, robię drugi, zrobilam i już wieczorem jak Wam wstawilam test - wszystkie dziewczyny pisały rob betę, widać kreseczkę. Taką bardzo podobną do twojej.Ale wiecie dziewczyny, nie ma co się tak wściekać… Prawda jest taka, że jednak takie cienie, które niby są powinny ciemnieć po tylu dniach… Ja wam pokażę mój pink z którego była beta 9 z krwi kilka chwil później - nie musiałam nawet go otwierać i to jest cień. Jeśli czegoś takiego na teście nie widzę to dla mnie jest biel - 3 razy to przerabiałam i zawsze wygląda to tak samo
Ja to ostatnio żyje i tyję, dosłownie.ja mam do okresu 2 dni i dziś też nażerć się nie mogę. Jadłam bułki ale chociaż grahamki.
Prywatnie? O której wizyta?dziewczyny, udało mi się dorwać trmin do Litmanowicza (tego immuno, do którego jestem zapisana na kwiecień) na środę.
Ale chciałam Wam podziękować za wszystkie rady i szukanie ze mną.
Juz śpiąSiedzę w poczekalni, dzisiaj chociaż nie ma wysypu ciężarnych, ufff.
U Ciebie to akurat na plusJa to ostatnio żyje i tyję, dosłownie.
Niezaprzeczalną zaletą klinik leczenia niepłodności jest brak ciężarnychSiedzę w poczekalni, dzisiaj chociaż nie ma wysypu ciężarnych, ufff.
Ja nie leczę się w klinice, ale tak, masz racje .U Ciebie to akurat na plus
Niezaprzeczalną zaletą klinik leczenia niepłodności jest brak ciężarnych