reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
ona kosztuje tyle samo ile zwykła stacjonarna wizyta... ale nie dam rady dojechać na Wilanów na tą godzinę. Ani nie mogę brać więcej wolnego, bo trochę tego ostatnio było
Masz spisane pytania? Może sobie nagraj rozmowę?

Ja jebe tyle hajsu za rozmowę przez telefon 😑 na żywo to można jakoś inaczej, coś pokazać, wyczuć emocje. Juz nie mówię o blokadach niektórych osób przed rozmowami przez telefon 😶

ona kosztuje tyle samo ile zwykła stacjonarna wizyta... ale nie dam rady dojechać na Wilanów na tą godzinę. Ani nie mogę brać więcej wolnego, bo trochę tego ostatnio było
Ja wszystko rozumiem, ale tak jak @Owulacja napisała 400zł za rozmowę przez telefon to trochę przegięcie. Ale ja się nie znam, na zadupiu mieszkam. Stolyca innymi cenami się rządzi. W Poznaniu aż tak nie szaleją.

reklama
Do góry