Martxx1
Fanka BB :)
Co za chuujostwo!Dupa Jaś! Okłamały mnie te pinki Beta 0,1 więcej ich nie kupię! Tfu
Mnie też oszukały pinki..
Przytulam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za chuujostwo!Dupa Jaś! Okłamały mnie te pinki Beta 0,1 więcej ich nie kupię! Tfu
Miałam kotkę Teklę. Była wykarmiona razem ze swoim bratem Emilem butelką, bo ich mama zmarła, jak miały po dwa dni.Tekla. Jeszcze jest Tola ale ta to łazi swoimi drogami i jest wredna pinda no i Zojka moja najdroższa spanielka
a to fiutki małeDupa Jaś! Okłamały mnie te pinki Beta 0,1 więcej ich nie kupię! Tfu
Ale wiecie dziewczyny, nie ma co się tak wściekać… Prawda jest taka, że jednak takie cienie, które niby są powinny ciemnieć po tylu dniach… Ja wam pokażę mój pink z którego była beta 9 z krwi kilka chwil później - nie musiałam nawet go otwierać i to jest cień. Jeśli czegoś takiego na teście nie widzę to dla mnie jest biel - 3 razy to przerabiałam i zawsze wygląda to tak samo
Prawda taka, ze tylko Beta prawdę powie. A ze my staraczki jesteśmy niecierpliwe…
Dokładnie.Ale wiecie dziewczyny, nie ma co się tak wściekać… Prawda jest taka, że jednak takie cienie, które niby są powinny ciemnieć po tylu dniach… Ja wam pokażę mój pink z którego była beta 9 z krwi kilka chwil później - nie musiałam nawet go otwierać i to jest cień. Jeśli czegoś takiego na teście nie widzę to dla mnie jest biel - 3 razy to przerabiałam i zawsze wygląda to tak samo