reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ale wiecie dziewczyny, nie ma co się tak wściekać… Prawda jest taka, że jednak takie cienie, które niby są powinny ciemnieć po tylu dniach… Ja wam pokażę mój pink z którego była beta 9 z krwi kilka chwil później - nie musiałam nawet go otwierać i to jest cień. Jeśli czegoś takiego na teście nie widzę to dla mnie jest biel - 3 razy to przerabiałam i zawsze wygląda to tak samo

Załączniki

• IMG_0471.jpeg
    IMG_0471.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 190
Ale wiecie dziewczyny, nie ma co się tak wściekać… Prawda jest taka, że jednak takie cienie, które niby są powinny ciemnieć po tylu dniach… Ja wam pokażę mój pink z którego była beta 9 z krwi kilka chwil później - nie musiałam nawet go otwierać i to jest cień. Jeśli czegoś takiego na teście nie widzę to dla mnie jest biel - 3 razy to przerabiałam i zawsze wygląda to tak samo

Dlatego ja mam.postanowienie w tym cyklu testować ile wlezie ale nie dopatrywać się cieni ani pod światło, ani z latarką,ani z czymkolwiek. Byłam w ciąży 2 razy i wiem jak powinny wyglądać i cienie i kreski a mimo to odbija mi podczas tych starań i dopatruje się ich na każdym teście

Dokładnie.
To jest mój pink przy becie 8.
1678728127556.png

Ja sama lubię sikać i się doszukiwać cieni, ale czasem nakręcanie się idzie troszku za mocno :) mówię to z troski, bo wiem, że może dać na banie...

reklama
Do góry