reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinki :) i zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni :) Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku 🤷‍♀️ Jutro rano tez zrobię :) rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA 🤣 Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem 🤦‍♀️
Ja akurat nic nie widzę, ale bardzo Ci życzę żeby coś było. Ile dpo?

Mnie dziś cały dzień dość mocno kłuje lewy jajnik, pulsacyjne😞 nie miałam tak jeszcze szczerze mówiąc…
W czwartek na wizycie ginekolog potwierdził, że owulacja była z prawego🙄🙆‍♀️
Ja to się staram już nie przywiązać uwagi do tych boli, przed monitoringiem myślałam, ze ból jest związany bezpośrednio z momentem owulacji, ale okazuje się, ze bol swoją droga a owulacja swoją i bol nie jest związany z niczym :D

Ja to się staram już nie przywiązać uwagi do tych boli, przed monitoringiem myślałam, ze ból jest związany bezpośrednio z momentem owulacji, ale okazuje się, ze bol swoją droga a owulacja swoją i bol nie jest związany z niczym :D
Dokładnie. A śluz płodny to kiedyś miałam cały cykl, teraz wcale także tego...Dla mnie jedynym potwierdzeniem owu jest usg.

Mój ból też nie pokrywa się ze stroną owulacji. Na pewno, mam to potwierdzone w dwóch cyklach USG

reklama
hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinki :) i zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni :) Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku 🤷‍♀️ Jutro rano tez zrobię :) rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA 🤣 Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem 🤦‍♀️
ja widzę cień

Do góry