Nasturtium
Fanka BB :)
Jutro drożność?A ja Wam powiem, że zaczyna mi się stres przed jutrem i się urżnęłam winem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro drożność?A ja Wam powiem, że zaczyna mi się stres przed jutrem i się urżnęłam winem
Tak, takJutro drożność?
O której? Daj znać po.Tak, tak
14. Odezwę się na pewnoO której? Daj znać po.
Czekam, proszę mnie oznaczyć .14. Odezwę się na pewno
Nie no, bez przesady!@Madame JS a robisz cytaty? Może będzie najdłuższy post w historii forum
Na pierwszym zdjęciu chyba widać faktycznie coś. Na pozostałych nie widzę.hejo! Nie odzywam się dziś bo cały dzień przespałam. Czuje się jakby mnie jakieś choróbsko brało. Zrobiłam sobie rano test płytkowy jakiś z apteki i jak zwykle zobaczyłam cień ale mówię nieee, to moja głowa. Będąc w piekarni kupiłam sobie 2 pinki i zrobiłam przed chwilą. Weźcie udział po raz kolejny w moim festiwalu cieni Ja widzę, pierwszy raz widzę mega cień na pinku Jutro rano tez zrobię rzućcie okiem i powiedzcie, ze jestem ZJEBANA Nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia nawet iPhonem